Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Assssssssss

ALBOTHYL

Polecane posty

Witam, proszę Was o podzielenie się doświadczeniem. Od kilku lat mam infekcję, żółty nalot na wkładce higienicznej. Ostatnio dostałam jeszcze infekcję, która spowodowała u mnie swędzenie sromu i wejścia do pochwy. Postanowiłam wziąć Albothyl. Jestem 2 dni po kuracji. Przeżyłam szok, bo zaczął ze mnie wylatywać jakiś papier (już wiem, ze to martwe tkanki). Jutro idę do ginekologa. Moje pytanie brzmi: czy 2-3 dni po kuracji lekiem miałyście "upławy" żółte i śmierdzące? nie wiem, czy lek jeszcze działa, czy te upławy są normalne, czy po prostu lek nie podziałał i mam to, co miałam przez ostatnie kilka lat? te upławy wyglądają jakbym nasikała na wkładkę higieniczną. Taka jedna żółta plama. Jestem przerażona. Gin nie pomógł mi przez ostatnie 3 lata, nie mam zaufania do lekarzy. Jutro idę, żeby zrobić cytologię i w ogóle, żeby mi zajrzała, zobaczyła czy nie mam nadżerki- wiadomo sama sobie nie sprawdzę. Rok temu było ok (robię badania co roku), tylko te upławy cholerne. Napiszcie proszę, czy któraś z Was miała tak? nie wiem co robić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować