Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem polskich kobiet

Polecane posty

Gość gość

strasznie ciągnie ich do obcokrajowców - wiele z nich sprawia wrażenie jakby straciły wszelkie zainteresowanie w polskich chłopcach... a ja z kolei wolę polki niż cudzoziemki i uważam to za naturalne że kobiety i mężczyźni z jednego narodu wiążą się ze sobą.. jak widzę polkę z obcokrajowcem to mi od razu przychodzi na myśl zdrada narodowa - takim szmatom to się goliło głowy podczas okupacji niemieckiej

Gość gość
A ja wyszlam za maz za Polaka i zaluje , jest oziebly , nie jest romantyczny ,nie interesuje sie moja osoba tzn nigdy z pracy nie zadzwoni nie napisze smsa itd . Wczesniej nigdy z Polakiem nie bylam tzn mialam jakis tam chlopakow ale przelotnie , poza tym bylam nastolatka jak wyjechalam . Zanim poznalam meza mialam roznych chlopakow obcokrajowcow , najdluzszy - kilkuletni zwiazek z Australijczykiem i powiem Ci ze byl odwrotnoscia mojego meza , zaluje ze za niego nie wyszlam a chcial , ale Australia byla dla mnie za daleko chociaz bardzo mi sie podobalo jak tam bylam . Gdybym kiedys rozwiodla sie z mezem nigdy nie bede szukala Polaka .

Gość gość
sms'y kosztują kasę... czemu naciągasz swojego faceta na koszty?

Gość gość
a wiesz gdzie Polki maja twoja opinie chlopcze? Na szczescie nie ma przymusu wiazania sie z takimi agresywnymi prostakami jak ty i wyksztalcone, oczytane, ladne kobiety moga wybierac w obcokrajowcach na poziomie.

Gość gość
jestem kobietą, w życiu nie obejrzałabym się za jakimś brudasem, mam faceta Polaka cuuuuudowny charakter, mega przystojny, w życiu nie widziałam przystojniejszego faceta, wysoki ponad 1,90 i baaaaardzo dobrze zbudowany, twarz nieziemska, ahhhhhh KOCHAM

Gość gość
DLA BRUDASÓW NIE MA RÓŻNICY CZY POSUWA KOZĘ CZY POLKĘ HAHHAHAHHA to ja prawdziwa Polka, która na brudasów może co najwyżej splunąć, asfalt na nic więcej nie zasługuje

Gość gość
kolejny frustrat a moze to ten sam....wez sie ogarnij chlopie, ty i dzentelman uhahah rostatku nie zaslgujesz nawet na Ukrainke! Sknerusie jeden...na smsy mu szkoda by bylo kasy

Gość gość
Do gość - A nie możesz rozwieść się z mężem? Byłam w podobnej sytuacji co Ty i złożyłam pozew o rozwód. Teraz mam męża Niemca i w końcu czuję, że żyje, Poprzedni mąż mnie tylko ograniczał i nie byłam z nim szczęśliwa...

Gość Dom Dukova
Mnie osobiście nie obchodzi szczerze mówiąc z kim się co niektóre Polki wiążą, ich sprawa, w każdym razie o Turków czy czarnych nigdy zazdrosny nie byłem a Polkom z tego powodu czy to publicznie czy na forum nie ubliżam.

Gość gość
a mnie to zawsze smiesza polaczki, ktorzy na wspomnienie o zwiazku z obcokrajowcem to odrazu mysla czarny lub ciapak i zaczynaja sie wyzwiska...jak do tej pory to kazda z piszacych ma bialego faceta na poziomie a nie jakiegos ahmeda z kebabu

Gość Dom Dukova
Choć jak byem w USA u rodziny to zauważyłem że rasy się tam raczej nie mieszają mimo że panuje wszechobecna poprawność polityczna

Gość gość
Nie przeczę że Polka może być z anglikiem, niemcem czy włochem ale śmieszy mnie to wasze wywyższanie się jakie to wy najwspanialsze jesteście bo was jakiś facet from western europe zechciał.

Gość podkradam wiersz z tematu obok
Biedne te polaczki Nie chcą ich nawet rodaczki Ciągle by chlali I po mordach się lali Na meczyki by gnali I w libacje alkoholowe inwestowali Marzą im się kucharko - modelki Choć sami mają IQ jak pantofelki W Anglii na taśmie zasuwają A po pracy ręką sobie dogadzają Chcieliby mieć harem jak szejk arabski Choć stan konta mają iście cygański Mimo to ambicji nie mają I pracą na budowie się zadowalają.

Gość gość
ty wierszokletko do garów lepiej kolację robić bo twój muslim głodny a potem się elegancko wypiąć bo ahmed musi swego obrzezanego wypuścić

błąd, ja się nie prowadzam z muslimami, mam rodowitego niemca i nie szukam odskoczni ;)

Gość robin24
Ja powiem szczerze, ze kolorowi mnie nie pociagaja. Polak wychowany za granica bylby idealem bo ja sama dorastalam za granica. Albo taki albo tubylec (Brytyjczyk). Nie lubie zadnych ognistych latynosow czy egzotyki. Swojskosc j bezpieczenstwo to jest to.

Gość gość
pewnie śniady ten niemiec i Koran do snu czyta :D a do teściowej to nad rzekę Batman pewnie jeździcie :D

Gość gość
najlepsi sa nasi polscy faceci, najlepiej nas rozumieja, i nie chodzi tutaj o jezyk tylko ogolnie o aspekty zycia w tym uczucia. wyszlam za maz za anglika. czasem zaluje, ze to nie polak.

Gość gość
To ja z 18:35 , mamy 2 dzieci , dom itd , nie tak latwo sie rozwiesc , chociaz bardzo czesto o tym mysle i myslalam . Jestem ladna , zadbana itd nigdy nie uslyszalam komplementu , no chyba ze na samym poczatku 12 lat temu . Nigdy nie zapyta jak mi w pracy leci , nigdy smsa co robie , a calymi dniami go nie ma , no po prostu totalna olewka . A zawsze marzylam o kochajacym mezu :(

napisałam że z rodowitym ;) jest wysokim niebieskookim blondynem, do tego przystojny i wykształcony. ty i inne brudasy możecie mu buty czyścić ;)

Gość gość
Gość dzieci to nie problem, bierz rozwód i szukaj męża gdzie indziej. Poza tym po co w ogóle zwracałaś uwagę na Polaka? Nie wiesz jacy oni są? Jak miałaś do wyboru Australijczyka i wybrałaś Polaka to zrobiłaś największy błąd w życiu. Ale jeszcze masz szanse go naprawić! Odejdź od tego buca!

Gość gość
głupie te baby jak but :o

Gość gość
Tylko ze jak to zrobic , z domu z dziecmi sie wyprowadzic ? bo on ma pewno sie nie wyprowadzi . Musze to jakos wszystko przemyslec , mam tylko jedno zycie i nie chce spedzic go z kims kto jest na mbie obojetny , miedzy nami jest jakas taka sciana , ktorej nie mizna zburzyc , nie jestesmy ze soba zzyci , tylko tacy obcyvdla siebie :(

Gość gość
po co brałaś tego polaczka? :O zniszczył ci tylko życie :O weź rozwód, ty zostaniesz z dziećmi a on decyzją sądu zostanie wyeksmitowany na zbity ryj ;) głowa do góry, wszystko przed tobą ;)

Gość gość
Oj zeby to bylo takie proste , ja nie wiem czy ja glupia jestem czy za dobra czy co ze mna jest , jakos nie umiem tak zrobic. A co najlepsze ze moj byly z Australii jest ze mna w kontakcie przez facebook , rozwiodl sie rok temu i mowi zebym zostawila meza i wrocila do niego , ale maz mi przeciez nigdy dzieci do Australii nie pozwoli wywiezc. , a on nie moze do UK przyjechac mieszkac bo ma 2 corki i ich nie zostawi . Za trudne to wszystko jest .

Gość gość
Pff mąż nie ma nic do gadania, jak mu zależy to będzie dojeżdżać do dzieci ;) Bierz Australijczyka i stworzycie razem nową rodzinę.

Gość gość
Moze tak sie stanie kto wie, teraz z mezem jestem poklocona i sie juz 2 tyg nie odzywamy moze po prostu tak zaczne separacje , na razie bedziemy razem mieszkac ale niech kazdy robi co chce moze po w koncu kogos pozna , on przystojny jest , dziewczyny zawsze sie za nim ogladaly .

Gość gość
a dobrze się seksi? to może ja by m się nim zajeła jak przystojny :p

Gość gość
Na widok Polki z cudzoziemcem na myśl mu przychodzi zdrada narodowa:D Golić szmatom głowy! I właśnie na tym polega patriotyzm naszych dzielnych chłopców.;) Naturalne drogi autorze jest to, że ludzie wiążą się z tym, kto odpowiada ich fizycznym i psychicznym potrzebom. A na pytanie "dlaczego na młodych Polaków amatorek brak" odpowiedz sobie sam.

Gość gość
Seksi sie akurat dobrze , ale poza tym na meza sie nie nadaje :(