Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ennam

zaburzenia korzeni i splotów nerwowych

Polecane posty

Gość ennam

Czy ktoś z Was spotkał się z takim rozpoznaniem? Jak radzicie sobie w codziennym życiu? W pracy, z domowymi obowiązkami...ja mam największy problem z prasowaniem:/ Macie/Nie macie problemy z poruszaniem się? Chodzicie na zakupy? Czy prosicie o pomoc?

Gość ennam
Szukam także osób z innymi zaburzenia neurologicznymi, np. SM, objawy są bardzo podobne, dobrze sobie radzicie? macie jakieś sprawdzone sposoby np. na bezproblemowe wieszanie firanki? Ja mam straszne zawroty głowy i nie daje rady.

Gość ramikot
Także spotkałem się z takim rozpoznaniem, nie wstydź się prosić o pomoc, jestem 40 letnim mężczyzną, mam nastoletnich synów, i to oni wykonują za mnie większość domowych obowiązków, praca za biurkiem bardzo dała mi popalić, pamiętaj o tym, by jak najwięcej się ruszać, które sploty są u Ciebie zaburzone? Ja mam największy problem ze splotem lędźwiowo - krzyżowym.

Gość ramikot
Również mam zaburzone te same sploty..., jeden z moich znajomych również i nie rozumiem, dlaczego on normalnie chodzi do pracy, do sklepu, na imprezy...a ja mam problem aby wsiąść chociażby do samochodu, który stoi zaparkowany tuż przed blokiem.

Gość ennam
też mam zaburzone sploty lędźwiowo - krzyżowe, i to chyba one najczęściej są zaburzone, mam takie same problemy z poruszaniem, musiałam zrezygnować ze studiów, poszukać pracy online, aby się utrzymać, nie otrzymałam żadnego prawa do zasiłku itp. bo można mnie wyleczyć, tylko, że nic się nie dzieje od blisko 10 lat, naprawdę dużo ćwiczę, chodzę na rehabilitacje itd., na wózek się nie kwalifikuje, bo mam czucie w nogach