Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10 lat w UE,co się u was zmieniło przez te lata?

Polecane posty

Gość gość

wzbogaciliście się tak jak nasza władza?

Gość gość
U mnie bardzo duzo. Nie mieszkam w Polsce ( wyjechalam jak o wejsciu Polski do EU nawet nikt nie dyskutowal)

Gość gość
uciekłem do Szwecji i siedzę tam do dzisiaj. Chciałbym wrócić, ale patrząc jak idzie kolegom ze szkoły nie mam wyboru

Gość gość
A co ci w Szwecji nie odpowiada ? Falukorv nie smakuje?

Gość gość
duzo. wtedy mialam 16 lat i bylam w biednej, patologicznej rodzinie. dzisiaj mam skonczone studia, niezla prace i zarobki. ale unia w mojej branzy nic mi nie pomaga ani nie przeszkadza

Gość gość
wszystko zdziadziało i schamiało. gołym okiem widać czysty wyzysk i niewolnictwo we własnym kraju.

Gość gość
jest zwykły postęp cywilizacyjny i nic nie zawdzięczamy UE, to że ktoś sobie dom zbudował albo skończył studia to UE nnie ma z tym nic wspólnego a zmieniło sie to że jest straszliwy materializm, wszystko pieniądz, spotkania znajomych tylko jeśli oni ci sie do czegoś przydadzą, nie ma czystej fajnej przyjaźni , wszystko musi być interes, pieniądz, wyzysk ludzi

Gość gość
jak dla mnie zmieniło sie dużo mieszkam w Gdańsku i tutaj głównie chodzi o infrastrukturę drogowę, mamy też 2 swiatowej klasy stadiony ergo arenę i Pge arenę. Co do dróg to autostrada już jest do Łodzi, i sporo dróg w samym mieście, nowe tramwaje i wszystkie busy niskopodłogowe też mamy jako jedni z pierwszych w polsce. Minus jest jeden i to dużo przez te 10 lat ceny poszły prawie o 100% do góry gł. chodzi tu o jedzenie.

Gość gość
no i oczywiście nieruchomości w bloku obok w 2004 roku mieszkania sprzedawali po 2000tyś za metr i stały puste 2 lata, dzisiaj cena w tych samych blokach jest 3 razy wyższa.