Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackangel21

moj byly bedzie mial dziecko

Polecane posty

Sprawa wyglada nastepująco, byliśmy ze soba 4 lata . Nie należał ten związek do udanych ,ale był on moim pierwszym chłopakiem . Poznałam rok temu mojego aktualnego chłopaka ,i zauwazyłam bardzo duzo róznice, poniewaz moj obecny jest kochany. Tylko nie rozumiem mojego byłego , poniewaz bedac ze mna , odchodził bez słowa do innej dziewczyny, po czym wracał i mowił ze to bład i docenił dopiero teraz co stracił. Było mi ciezko wybaczyc ten jego wybryk ,ale czułam coś do niego i wróciłam do niego. Jednak ciagle mnie to irytowało jego zachowanie i wypomionałam ze ze mna tak postapił. Wkoncu poznałam obecnego chłopaka i zostawiłam go . Wiem ze była to dobra decyzja. Mój były znalazł sobie dziewczyne która ma juz dwojke dzieci z byłymi partenrami. A teraz bedzie miec trzecie z nim. Troche mnie zdziwiło ,ze tak postapił i sie z nia zwiazał ,ale on czasem dziwnie postepował. Teraz oczekujac tego dziecka wydzwania do mnie i sie pyta co u mnie. Jest zdumiony ze dobrze sobie radze bo mam dobra prace i chłopaka który mnie kocha. Nie wiem co zrobic z nim . PORADZCIE MI COS

Gość gość
o co Ci chodzi? po cholere odbierasz telefony od niego? nie odbieraj i sie problem skonczy