Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka412

bol glowy w ciazy

Polecane posty

Gość agnieszka412

Witajcie jestem w 16 tygodniu ciazy i od ok 2 tygodni boli mnie glowa codziennie. Nie jest to bardzo silny bol ale przeszkadza mi on :/ nie chce sie codziennie faszerowac lekami. Mierzylam cisnienie i mam normalne czy to moze byc cos powaznego?

Gość gość
hej ja jestem w 11 tc i równiez mam monotonne bóle głowy pytałam lekarza czy to cos powaznego - jest to jeden z objawow ciazy takze nie masz sie co martwic :) na wizycie tylko wspomnij o tym a dostaniesz dobre rady by temu zaradzic :)

Gość agnieszka412
Ale mnie juz boli od 2 tygodni:/ jutro mam wizyte

Gość gość
mnie jak narazie tydzień ale tak jak mówie podobno nie ma sie czym martwic , - napisz po wizycie co powiedzial lekarz :) spokoojnie wszystko bedzie dobrze :)

Gość gość
Może paracetamol wam pomoże.

Gość gość
ja jestem w 17tc i też często boli mnie głowa, ginekolog dała mi skierowanie do neurologa, ten powiedział że neurologicznie jest wszystko ok i że tak czasem jest w ciąży, zalecił jedynie paracetamol jak bardzo boli i to wszystko

Gość gość
a może to od zatok... jak nie byłam w ciąży to miałam ten problem i tez codziennie bolała mnie głowa. Rtg wskazał na zatoki. kilkanaście wizyt u laryngologa i jest ok. teraz też jestem w ciąży i jak czuje ze znów zaczynają mi się zapychac to plucze solą fizjologiczna i jest ok

Gość agnieszka412
Jezeli lekarz mi pozwoli to bede brac na silny bol ale czy musze sie meczyc dzien w dzien z tym bolem? Nie chce ciagle sie faszerowac tabletkami ale z bolem nie moge normalnie funkcjonowac