Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankabeee

Wkurza mnie mąż i jego hobby

Polecane posty

Gość gość
ankabee naprawde zień sie kobieto, zmień narazie widze, że jestes chyba bluszczzem. i to strasznym. nie w jego hoby nie ma nic infantylnego, wrecz przeciwnie, to bardzo fajne kiedy ktoś ma jakieś hobby, to jest jego czas kiedy może odpoczaćod codziennych obowiazków! i ma do tego prawo i nie nazywaj go z tego powodu dzieckiem!jeszcze raz zapytam jakie ty masz hobby? i masz racje faceci i kobiety sa innii, kazdy czlowiek jest inni, a podstawa zwiazku nie jest tak jak ty sadzisz spedzanie calego czasu razem, tylko akceptowanie. jesli facet nie pije, nie bije cie, nie zaniedbuje ( ja nie mowie o twoim wyolbrzymianiu) to o co ci chodzi? bo nadaj tego nie rozumiem. serio nie rozumiem! jak mozna miec o takie cos pretensje. i widzisz wszyscy tutaj sa jednoglosni, kfeteriusze czasem moze dosc dobitnie t wyrazaja, ale maja racje wiec warto to wziac pod uwage

Gość gość
czasy moja droga sie zmienily i nie trzeba juz pracowac od rana do switu zeby nakarmic dzieci:) i mialam racje jestes z tych co i tak uwazaja ze maja racje i wszelkie argumenty innych maja w d***e moje pytanie wiec brzi PO C***A AKLADALAS Ten TOPIK? a ha niech zgadne:) myslalas, ze wszyscy ci przytakną a tutaj zonk:)? hahah durna baba i tyle sama nie potrafisz dac zadnego argumentu tylko stwierdzac ze wszyscy sa infantylni bo nie maja takich ogladow jak ty:) wwspolczuje twojemu mezowi

Gość ankabeee
Czy to czasem nie jest tak, że bronicie takich postaw, bo sami im ulegacie? Bo nie potraficie skupić się na tym co ważne? Zadam wam proste pytanie: co przychodzi z takich zabaw? Pieniądze? Nowy lek na raka? Odkrycie jakieś? Nie. Strata pieniędzy i czasu. Jeśli jakaś kobieta, a kobiety są z reguły oszczędne i gospodarne, przynajmniej te odrobinę starszej daty, nie widzą w tym dysonansu, to cóż. OK. Dobrze, wystarczy na ten temat. Pogadam z mężem. Postawię warunek, że ma to ograniczyć do powiedzmy 1 godziny dziennie. Inaczej może się żenić z "oscyloskopem". To chyba rozsądny kompromis.

Gość ankabeee
Tak, wybrałam złe miejsce do zadania pytania. Odpowiedzi pasują do średniej wieku forumowiczów. No trudno. Ale i tak dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość gość
nie wiem jak Twój stary z Toba tyle wytrzymał to chyba jakiś święty ode mnie dostałabyś kopa już dawno

Gość ankabeee
Moorland, jesteś kobietą? :/ Naprawdę wolałabyś? :| Nie rozumiem dzisiejszych ludzi.

tak, jestem kobietą :) I wolałabym komórkę niż spędzanie czasu z kimś kto nie ma żadnych zainteresowań i jeszcze przeszkadzają mu moje. O czy tu rozmawiać? Zwijać ploty o twoich znajomych?

Gość gość
i jeszcze coś wbij sobie do makówki że każdy ma prawo na pasję która go kręci i nikomu nic do tego lepiej znajdz jakąś swoją własną pustaku wampirzyco emocjonalna :-)

Gość gość
leku na raka nie ma ale np higienie psychiczną. a nie wpadłas na to ze o np w ten sposób ucieka od natretnej zony? ee ni pewnie ze ci to do glowy nie przyszlo. jestes na najlepszej drodze do zabicia swojego malzenstwa:) i nie srednia wieku to nie gimnazjum, tak se to tłumacz hahahahahahaha:D poprostu tak ci ciezko kretynko zrozumiec ze ktos moze miec pasje :D jezeli to daje mus szczescie to dlaczego mu takie zabraniasz:D jestes zazdrosna i tyle:

Gość gość
nie wytrzmałabym z babą tego typu nawet tygodnia,nudna i zaborcza ostatnio pozbyłam się oplatającej mnie przyjaciółeczki coś jest z wami nie tak albo ze mną

Gość gość
tak tak koniecznie postaw warunek :-)

Gość jontkowa
Nie wierzę że są takie kobiety o_O Kobieto, nie, nie kobieto, BABO WREDNA ile ja bym dała za takiego męża, który ma o czym mi opowiedzieć! Nawet jeśli się na tym nie znam! Żeby móił mi o czymś z pasją... Żebym widziała, jak się cieszy, nawet jeśli wygląda to dziecinnie, to przecież to jest SŁODKIE! W dodatku ma INTELIGENTNE hobby, rozwija się umysłowo, ćwiczy mózg! Boże...

Gość gość
My nie jesteśmy tacy jak wy drogie kobiety, zrozumcie że jako istoty znacznie przewyższające was intelektem mamy nieco bardziej skomplikowane i absorbujące zainteresowania i pasje niż wy. Kobiecymi pasjami są kopulowanie i chwalenie się przed koleżankami statusem materialnym, ewentualnie kolekcjonowanie w szafie ton buciorów i zapychanie szafek łachami.

Gość opinia kobiety
moj maz tez ma takie hobby, ma swoj pokoj chociaz mamy tylko 4 pokojowe mieszkanie, dlubie sobie w kazdy weekend oraz czasem wieczorami. wazne ze jest cos czym sie pasjonuje a nie siedzi z piwskiem na kanapie. do tej pory zbudowal 3 wzmacniacze od podstaw ktore sprzedal za niezla kase kolegom, dzieki czemu ma kase na kolejne zabawki. ja mu nie przeszkadzam, mam swoje zajecia i sposoby na spedzanie czasu. po 11 latach malzenstwa przeciez nie mozna non stop siedziec sobie na kolanach i gadac o glupotach - trzeba miec tez czas dla siebie i na rozwijanie zainteresowan. nie wiem w czym widzisz problem. jesli wstydzisz sie przed kolezankami tego ze maz ma hobby to wspolczuje kolezanek - ale pewnie jestescie wszystkie zblizone intelektualnie ;-)

Gość gość
Mój facet tworzy muzyke, komponuje pisze teksty. Wali w perkusje i szuka brzmienia. Od dwoch tygodni ma nową pasję -motocykl. Teraz opowiada mi o swoich wycieczkach, kasku, nowym modelu rekawic. Czasem zadrecza rodzine opowiesciami, ale lubię te jego kolejne pasje. Gdyby ich nie miał bylby zwyklym nudziarzem.

Gość gość
może lepiej aby walił pod sklepem a potem przychodził na czterech i jeszcze cię naprał w ten pusty łeb

Gość gość
Matko Bosko Częstochosko...kobieto, wielu polskich facetów nie potrafi prostej lampki naprawić, a twój zajmuje się elektroniką. Ja się na tym nie znam, ale fajnie by popatrzeć czasem jak on tam dłubie a ja bym sobie mogła siedzieć obok z książką i byłoby fajnie i miło. A jeszcze jak by mi zrobił jakieś przydatne urządzenie np. żeby mi kwiatki podlewało samo :) Ale z ciebie zołza normalnie że szok :(

Przesadzasz i to zdrowo.Nie wytrzymałabym z taką kobietą..Ale oczywiście lepiej chodzić na imprezki i oglądać głupkowate filmy.Poza tym nie lubię mówić nikomu o moich osobistych sprawach.To dotyczy mnie i mojego partnera a nie koleżaneczek.Chyba sama jesteś nudna jak flaki z olejem,ponieważ zamiast zająć się swoim hobby to Ty musisz być gwiazdą.

Gość gość
Gdyby kobieta taka jak autorka była żoną Leonarda da Vinci, zniszczyłaby go. Wyobraźcie to sobie: -Co robisz? -Projektuję helikopter. - Helikopter to ty masz we łbie durniu jeden, za robotę poważną bys sie wziął! Albo jak malował Mona Lisę: - A ty nic tylko te swoje bohomazy malujesz, nie masz dla mnie czasu! I kim w ogóle jest ta zdzira, zdradzasz mnie z nią?? Szkoda słów. Właśnie dlatego wielu wybitnych wynalazców i artystów w ogóle dało sobie spokoj z kobietami.

Gość gość
Wiesz, co rozwiedź się z nim i daj mi do niego numer :classic_cool:

Gość gość
Aż mi się nie chce wierzyć, że są takie kobiety. Po co mu hobby? A właśnie po to, by się zrelaksować, odpocząć od rzeczywistości. Dla ciebie autorko najważniejsze, co twoje koleżanki mówią i robią. Imprezy i wyjazdy...po to tylko, żeby się pochwalić. Facet z pasją to skarb. Poświęć mu trochę czasu, usiądź przy nim , posłuchaj, co mówi, o czym opowiada i jaki błysk w oku ma. Widziałaś to kiedyś? W takim momencie to i chce się tego faceta całować, przytulać do niego. Na pewno doceni cię w tym momencie i następnym razem kupi ci te upragnione kolczyki na urodziny. Mam przed oczyma teraz jak mój mąż łowi szczupaka...zaraził mnie tą pasją. Na rybki wybieramy się razem, cudo!

Gość gość
"My nie jesteśmy tacy jak wy drogie kobiety, zrozumcie że jako istoty znacznie przewyższające was intelektem mamy nieco bardziej skomplikowane i absorbujące zainteresowania i pasje niż wy. " - racja i dlatego wszystkie kobiety piszące tutaj zjechały autorkę :D

Gość gość
Zjechały bo ogarnęły się, że tak wypada i chciały wyjść na te dobre. A moze naprawdę to rozumieją, oby :P

Gość gość
tak na pewno, bo same nie mamy zainteresowań :P