Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak rozmawiać z synową

jak rozmawiać z synową?

Polecane posty

Gość jak rozmawiać z synową

Moja synowa niedawno urodziła. Wnuczka ma 3 tygodnie i jest karmiona piersią. Gdy chodzę w odwiedziny to widzę, że ona prawie cały czas ją karmi. Co mała skończy jeść to po kilku minutach znowu chce jeść. Mówiłam synowej że ma za chude mleko, ale powiedziala tylko, że ma mleko dobre. Wczoraj jak przyszłam do przyniosłam puszkę mleka modyfikowanego, aby dała wnuczce na spróbowanie, a synowa się obraziła, wyprosiła mnie i powiedziała abym na razie nie przychodziła. Kompletnie nie rozumiem o co jej chodzi.

Gość gość
O jajco stara raszplo. Czy normalne teściowe nie istnieją?

Gość gość
Odczep sie od tej dziewczyny. Jest matka i wie co robi.

Gość gość
Jeśli to nie prowo to masz mądrą synową a ty masz z deklem.

Gość gość3
głupie i zmyślone jak trudne sprwawyyyyyy....

Gość gość
fajnie...oburzajcie się dalej, może będzie zabawnie.

Gość gość
Co za wredna baba z ciebie , chude mleko co za bzdury ! Ty nie karmilas pewnie? Taki maluszek czesto je, bo na poczatku moze nieefektywnie ciagnac albo PO prostu potrzebuje bliskosci. Poza tym czeste karmienie w pierwszych trzech miesiacach to norma. Jakby Synowa chciala karmic mlekiem modyfikowanym Toby sama sobie kupila ta puszke nie sadzisz ? Dobrze ze ci wywalila, moze cos do ciebie dotrze I nie bedziesz sie wtracac I komus czegos narzucac. Skad sie takie jedze biora?

Gość gość
no doradziłas.Lepiej się poczułas? Nie zauważyłas że to prowokacja?

Gość gość3
debil zakłada zmyślony temat, a reszta debili mu wierzy i z nim dyskutuje, brawa dla kafeterianek :D

Gość gość
Jesteście wszystkie trzasniete i to zdrowo , nie dziwie sie ze wasi mężowie maja kochanki :D :D :D

Gość gość
Wy mowcie, ze prowo, a ja slyszalam, jak na glos facet w autobusie opowiadal znajomym z pracy, ze jego synowa ms za chude mleko, bo je jaiies warzywne zupki i on z zona zawozi synowi i synowej obiady normalne, ale ons nie chce jesc i dlatego dziecko jest chude. I powinna karmic mm, ale nie chce, bo nir jest normalna i nie kocha dziecka. Wiec ja sie nie dziwie jesli to prowo. Ludzie sa straszni.

Gość gość
*jesli to nie prowo.

Gość gość
prowo 0/10

Gość gość
A ja daję -1000000000000000000000000/10.

Gość gość
Moja teściowa na siłę wcisęła mojej małej butelkę jak miała ze 2 tygodnie. Ja poszłam pod prysznic bo córcia zasnęła, ale się obudziła jak już wychodziłam całe szczęście bo byłoby za późno. Nawet nie wiedziałam, że takie mleko mam w domu.

Gość gość
A wiecie jaka moja teściowa dopiero jest j******a, wg niej ja miałam chude mleko bo za mało mleka jadłam bo pokarm robi się z mleka, im więcej mleka tym więcej pokarmu, jeszcze mnie poniżali przy kimś że taka głupia jestem. Niech będzie że temat prowo ale niestety tak się dzieje, wszystkie teściowe uważają się za najmądrzejsze i synowe mają za idiotki, taka prawda