Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kłopotliwa przeszłość...

Polecane posty

Gość do Czarna79xxx
no i dzisiaj kobiety nie maja zadnych hamulcow - potrafia sobie z przygodnym partnerem pozwolic na ostry anal w pozycji na pieska

tez bym takiego nie chciala. xxx mam pytanie i prosze o rozsadne odpowiedzi. nikt normalny nie zwiaze sie z pierwsza lepsza osoba,zgadza sie?zgadza sie.wiec co ma ktos zrobic jesli np jest singlem od ilus tam lat?facet powinien zawiazac penisa na supelek a kobieta powinna zalozyc metalowa plombe miedzy nogi? ja nie mowie o sypianiu z byle kim i byle gdzie!!! ja mowie o doroslych ludziach idacych na pewien uklad!!wlasnie to mnie irytuje,takie zaklamanie,i uwierz mi gosciu,ci ktorzy nawiecej pluja jadem,sa najbardziej zaklamani.czekam na odpowiedz.

Gość gość
nie byli to facec****erwsi lepsi, tylko znalam ich i to dosyc dobrze. Co prawda dzialo sie to w czasie tzw. glupiego wieku, i zalowalam tego. Ale wiem ze to i tak nic nie zmienia...

Gość do Czarna79xxx
co innego uklad bez zobowiazan, z kolezanka na poziomie, co innego jak laska pieprzy sie na plazy z ciapatym arabusem bez szkoly

jeśli kobieta jest singlem od wielu lat i nadaje się tylko do ruch/ania to wątpię żeby stworzyła dobry związek, I JA TEŻ CHCIAŁBYM JĄ RUCH/AC BEZ ZOBOWIĄZAŃ a nie jak frajer wyznać miłość ha

speed,sam przyznales,ze nie jestes porzadny,wiec jakim prawem nazywasz kogos szmata?to co napisales potwierdza tylko moj post o pluciu jadem.jeszcze raz powtorze,powala mnie twoja´´logika´´.....

Gość gość
jeszcze nie zauważyłaś, że speed jest psychiczny?

speed,z toba wiecej nie rozmawiam,zegnam🖐️ xxx gosciu i o tym wlasnie mowie,ale znowu popadasz w skrajnosci,to nie temat o arabach

Gość gość
To ze jestes psychiczny tez kazdy widzi;)

Gość gość
zaśmieca wątki od paru tygodni i wypisuje takie bzdury, że ręce opadają - a tak naprawdę to zakompleksiony koniotrzep, co w życiu jeszcze kobiety nie dotykał

Gość gość
Chyba ze dziwke:D

tak, mówię prawdę i już wyzywają szmaty, jesteście takie jak autorka, szmata broni szmate i wymagają tolerancji żeby facet je kochał ha

Gość gość
gość Chyba ze dziwke xxx nie sądzę, nawet taka by go nie chciała kijem dotknąć

Gość gość
każda dyskusja z tym debilem kończy się wyzywaniem kobiet od szmat, dzi/wek, utrzymanek itp podejrzewam,że matka musiała go strasznie skrzywdzić i teraz mści się biedactwo plując i wyzywając wszystkie kobiety

Gość do Czarna79xxx
a co jesli facet szuka kobiety o krysztalowych zasadach? sam moze byc przeciez zwolennikiem dyscypliny - ciezkich treningow, hartowania ducha, biegow, litrow potu przelewanych na silowni, scislej sportowej diety i luzne podejscie moze go w kobiecie odrzucac

gosc 23:18 jeszcze takiego nie spotkalam,wiec narazie wkladam to miedzy bajki,uwierze jak zobacze/spotkam/poznam...

Gość gość
jak ma luzne podejscie to niech pracuje w p****lach.

Gość gość
Chyba nie liczy, że ktoś wartościowy się z taką wywłoką zwiąże na poważnie?

Gość do Czarna79xxx
sa zawodnicy mma, wyznawcy kultu wytrzymalosci i sprawnosci, twardzi, wytatuowani goscie, a jakos nie bzykaja sie bzykaja sie bez zwiazku i tego samego wymagaja od swoich partnerek.

albo sie pogubilam i pomylilam tematy....albo nie widze zwiazku miedzy tatuazami a seksem?mozesz to sprecyzowac?

Gość gość
czyli jesteś gościnna w kroku?

Gość gość
Powinien cię zostawić. Tylko frajer byłby z taką. Owszem, dmucham takie jak ty, ale z nimi nie chodzę. Z innymi człowiek dyma się po krzakach, a z innymi chodzi. Z takiej jak ty prędzej czy później wyjdzie ździra.

Gość gość
klopotliwa przeszlosc? to wtedy jak ci ktos zaplaci za zrobienie frajera a ty udajesz aniolka 🖐️

Gość gość
dlatego właśnie, dziewczyny, nigdy, przenigdy nie mówcie facetom o swojej seksualnej przeszłości - bo nie ważne czy miałaś jednego czy stu - i tak zawsze zrobią z ciebie dzi/wkę!

Gość gość
nie niektórzy tylko tacy skrzywieni onaniści jak ty!

Gość gość
"Jak temu zapobiec zeby o tym nie myslal?" Srak, za późno, trzeba było się nie puszczać tylko szanować, nie musiałabyś teraz kombinować... jak każda puszczalska to robi 😠