Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

leczenie kanałowe

Polecane posty

Gość gość

Istnieje szanse, że będzie bezbolesne?????

Gość gość
jak bez znieczulenia to będzie bolało czyszczenie kanału, taki ból jakby ci w mózg igły wbijali i w myślach będziesz się modlić żeby już skończyli :o wiem po sobie, bo raz już byłam po kanałowym i przyszłam dokończyć tylko, o ja naiwna myślałam że skoro lekarka nie spytała się czy chcę znieczulenie to pewnie nie będzie nic bolało, no i się przejechałam, myślałam że z fotela spadnę taki ból (chyba gorzej niż poród - a 2 razy rodziłam już) :D weź znieczulenie lepiej

Gość gość
Mnie bolalo troche podczas znieczulania-tzn zastrzykow, potem podczas leczenia nic, ale jak znieczulenie minelo (jak juz wrocilam do domu), to bolalo tak strasznie ze lezalam i plakalam z bolu... pierwszy raz w zyciu. Wzielam tabletki przeciwbolowe, to troche pomoglo. Ale tego bolu nigdy nie zapomne..

Gość gość
Mnie boli to kłucie znieczulenia,czasem też jak kanały robi, ale wiadomo to są sekundy! Zależy jaki kto ma próg bólu! Jak znieczulenie puści to rzeczywiście za fajnie nie jest ja sie ratowałam Ketonalem ! Ale najbardziej to mnie boli fakt że musiałam 300zł wyłożyć ! Inna robiła mi bez znieczulenia to jak mnie bolało to rękę miałam w gotowości, ale przecież cyrku robić nie będę musiałam wytrzymać człowiek potrafi wiele wytrzymać tylko trzeba chcieć ! I próbować myśleć o czymś przyjemnym a nie skupiać sie że zaraz bedzie boleć kwestia podejścia psychologicznego !