Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylematkaa

Jak zainteresować sobą faceta?

Polecane posty

Gość Dylematkaa

znam fajnego faceta, jest bratem znajomej, i chciałabym go jakoś poderwać? jak to zrobić kulturalnie? mamy siebie tylko na fb w znajomych raz sie widzielismy ze znajomymi w kilka osob spotkanie było udane....jak zadzialać teraz?

Gość Dylematkaa
Poradzcie cos PLEASE

Gość Dylematkaa
powaznie pytam jak zadzialas zeby cos z tego wyszlo

Gość gość
bądź sobą albo takim jakim chcesz być

Gość gość
hmm...może zaaranżuj Ty jakieś spotkanie jako gospodyni :) Będziesz dbała o wszystkich gości i miała szanse na dłuższą rozmowę z nim :)

Gość Dylematkaa
nie mam jak go zaprosic i innych do siebie, nie mam warunkow mieszkaniowych.... widzielismy sie w knajpce ostatnio w 4 osoby

Gość Dylematkaa
chciałabym go jakos osmielic... dawno nei spotkalam kogos takiego....a on ma male doswiadczenie z tego co wiem

Gość gość
to może Ty właśnie takie spotkanie następne zaaranżuj i zaproś znajomych, powiedz, że opijacie np. Twoje imieniny, Twój zdany egzamin, Twój awans w pracy.. cokolwiek

Gość gość
albo..może poproś go o coś, dowiedź się czym się zajmuje i napisz do niego że słyszałas, że robi to i tamto i czy mógłby Ci pomóc

Gość Dylematkaa
wolalabym zeby on to zainicjowal, bo wiecie pomysli ze lece na niego, po prostu chcialabym zeby to wyszlo od niego...

Gość Dylematkaa
wlasnie moze zaczne rozmowe w nawiazaniu do tego o czym gadalismy oststnio i zobacze...dzieki za porade

Gość gość
;) 3maj się

Gość Dylematkaa
dzieki dam znac jak poszlo:)

Gość gość
może lepiej niech wyjdzie od Ciebie. Będzie łatwiej. Mniej kombinowania

Gość Dylematkaa
czyli ja pierwsza mam pokazac ze mi zalezy i czekac na jego reakcje?

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem kobiet. Zależy im na kimś i zamiast dać facetowi do zrozumienia, że są zainteresowane, to będą czekać latami aż to on coś zrobi. A on nie ma pojęcia o niczym. Dziwne jesteście.

Gość prawik doskonaly
ksiezniczki nie moga inaczej

Gość gość
taaak dam mu znac ze jej zalezy to bedzie zaraz ze jest nachalna...

Gość gość
Te głupoty o tej niby nachalności to wymyślają księżniczki z przerośniętym ego.

Gość gość
a o ksiezniczkowatosci prawia zakompleksione lenie ktorym sie nie chce/ boja sie sami zadzialac...zenada co sie dzieje z pseudofacetami...ale taaa same ksiezniczki buahahha

Ja zawsze podchodzę jak gdyby taka zagubiona i zlękniona czasami na chwilę kładę mu rękę na ramieniu albo zbliżam się do niego jak magnes i opieram się o niego albo niby tak przypadkiem ocieram. Jak jest domyślny to szybko załapie o co chodzi. No a jeśli chodzi o słowa to zależy od jego inteligencji i sytuacji. Często wystarczą komplementy albo słowa zachwytu nad nim.

Gość gość
O, kolejna księżniczka się zezłościła, że napisało się parę słów prawdy. Wiecznie czekające na gotowe naburmuszone królewny z drewna, nie potrafiące samej nigdy nic zadziałać, wykonać odważniejszego kroku, bo by jej korona z głowy spadła. I jeszcze za swoją roszczeniowość, próżność i wygodnictwo obarczają winą facetów, że "no przecież co się z nimi dzisiaj dzieje", złe, że faceci mają gdzieś taką idiotkę i nie zamierzają wokół niej skakać. Ale średniowiecze w głowie dalej tkwi, bo tak wygodnie, więc czekają tak często latami same, coraz bardziej sfrustrowane, a potem kupują kota. I w sumie dobrze, szkoda fajnych chłopaków dla takich.

Gość gość
No bo ona leci na kasę, szuka frajera, inaczej sama by się odezwała do niego. Sprawdzone przez wiele lat doświadczeń z kobietami.

Gość gość
o uderz w stola nozyce sie odezwa...wiesz...jestem ta ksiezniczka ktora latami wychodzila z inicjatywa, pisala "pierwsza", utrzymywala sfoszonego pana stawiala mu piwo, bo sadzilam ze wlasnie ta korona o ktorej tak prawisz gornolotnie mi z glowy nie spadnie, smiac mi sie chcialo z tych lasek z kijem w tylku co to laskawie obdaruja spojrzeniem i nigdy nie zrobia nic samodzielnie, ale dosc...daruj sobie wiec te komentarze skoro mnie nie znasz i nie generalizuj Kolego

Gość gość
Z kijem w tyłku - dobre, przyda się przy określaniu księżniczek. A to że trafiłaś na jakiegoś pacana, to nie znaczy, że każdy facet jest taki. Nie generalizuj Koleżanko ;)

Gość gość
No własnie staram sie, ale z racji tego zlego doswidczenia niestety jestem wyczulona na takie typy,co nie zmienia faktu, ze sa gdzies jeszcze fajni faceci ale chyba nie na mojej drodze:)

Gość gość
Dylematkaa 28.04.2014 Poradzcie cos PLEASE NO PROBLEM podpowiadam. Załóż mini i nie miej nic pod spodem.

Gość gość
Widział kto, żeby mysz uganiała się za kotem? :D

Gość gość
miauuu.