Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2047931653

Da się podniecić faceta wyglądem?

Polecane posty

Gość gość2047931653

Facet regularnie współżyje, jest moim byłym chłopakiem. Mam sie z nim niedługo spotkać. Nie mam zamiaru ubierać się jakoś wyzywająco itp. Czy jest szansa, że go podniecę? Dodam, że jestem uznawana powszechnie za osobę atrakcyjną fizycznie.

Gość gość
Umyj się porządnie i będzie super. Naprawdę więcej nie trzeba.

Gość gość
samym wyglądem chyba nie jeszcze zachowanie, mowa, całokrztałtem

Gość gość2047931653
Tzn. wiem, że liczy się mowa ciała itp. Pytam o to, czy bez jawnie wyzywającego zachowania da się tak. Nie wiem po prostu jak działa męski organizm, a wiadomo, że jak ma dziewczynę, to tak łatwo mu nie stanie.

Gość gość
to ci powiem, jak mam ja, a pewnie i wielu facetow. lubie jak dziewczyna zalozy cos co lubie - wyglada swietnie, a faceci to wzrokowcy. ale to robi wieksze wrazenie juz podczas seksu. jak sie pieprzymy lubie spojrzec na nia np z gory i zobaczyc ja w calosci, to dziwne ale dopiero wtedy doceniam ze to zrobila, no i podnieca mnie jeszcze bardziej jak wyglada. natomiast przed seksem, jeszcze przed gra wstepna, jedyne co sie dla mnie liczy i nic wiecej, to czy widze u niej chec, ochote, inicjatywe. to sie objawia przez to co mowi, jak mowi, i tak jak pisali wyzej - mowe ciala.

Gość GOSC 88
da, jak moja patrnerka sie ladnie ubierze to strasznie to na mnie dziala, schyl sie po cos zeby widzial twoja pupe, zaloz lekki dekolt, na pewno zadziala

Gość gość
Nie, musisz go podniecic gadka o swojej filozofii zyciowej a potem dac mu zerznac swoj dyplom co najmniej magisterski.