Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Claude Speed uderzyłbys mnie za to w twarz?

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko wyzwałbyś mnie od suk? Gdybym powiedziała, że jesteś gejem, złym kierowcą i że masz straszne kompleksy a do tego nie radzisz sobie z emocjami i zachowujesz jak psychiczny chłopczyk?

Gość gość
nie przejmujesz sie opiniami suka z kafe a komentujesz wszystkie wypowiedzie na twój temat i próbujesz w żałosny sposób sie bronic hahaha

gość nie przejmujesz sie opiniami suka z kafe a komentujesz wszystkie wypowiedzie na twój temat i próbujesz w żałosny sposób sie bronic hahaha x z nudów i żeby im pocisnac że to one są gownem, BO SĄ

Gość gość
Sądzę, że jego mamusia miała duży wpływ na jego osobowość, niestety:-(

Gość eua
Forum anonimowe, kazdy pisze co chce :P

Sądzę, że jego mamusia miała duży wpływ na jego osobowość, niestety x i dobrze, wreszcie stałem się sobą bez uczuć, to mi pasuje

Gość gość
Claude a nie sądzisz, że nie wypada tak pisac o swojej Mamie? Przecież ona Cię urodziła, wychowała na pewno jak najlepiej tylko potrafiła. Ją to pewnie strasznie boli, że traktujesz ją oschle. Nie piszę Ci tego złośliwie broń Boże ale może zastanów się nad tym.

Ją to pewnie strasznie boli, że traktujesz ją oschle x wiem że ją boli to na sto procent ha, i czuje się zaje/biście

Gość gość
Pewnie, że masz rację że spłodzenie dziecka nie powoduje automatycznie bycia dobrym rodzicem. Ale czy jestes pewien, że warto się tak nastawiac przeciwko niej? Naprawdę nie brakuje Ci tego buziaczka od mamusi? Ja mam 24 lata czyli pewnie tyle co i Ty ale mimo to tkwi we mnie mała dziewczynka. Moze warto zapomniec o animozjach i pogodzic sie dla sowjego dobra?

Gość gość
po co wy z tym idiotą dyskutujecie?

Gość gość
Ja nie uważam, że on jest idiotą. Uważam, że jest zagubiony. Claude możesz mi odpowiedziec czy to za co sie na nia obraziles jest warte Twoich nerwow i tez nerwow twojej Mamy? Jej kiedys zabraknie i pozstana te wyrzuty sumienia.

Ale czy jestes pewien, że warto się tak nastawiac przeciwko niej? x tak, i po prostu ją olewam, i tak od dawna jej nie widziałem ....... Naprawdę nie brakuje Ci tego buziaczka od mamusi? x jak już coś to tylko dziewczyny, ale i tak mi nie brakuje ...... Moze warto zapomniec o animozjach i pogodzic sie dla sowjego dobra? x jest mi dobrze

Gość gość
gość ale z ciebie idotka, taka sama jak z tego czuba. Z niego tyko mozna sobie jaja robic, posmiac się i nic więcej. Kiedyś za mną uganiał się taki, olałam go i potem na forach wypisywał takie same brednie jak claude. To jest choroba psychiczna, daj spokój.

Gość gość
gość Ja nie uważam, że on jest idiotą. Uważam, że jest zagubiony. xxx no to podyskutuj z nim jeszcze trochę - gwarantuję, że szybko zmienisz zdanie!

Kiedyś za mną uganiał się taki, olałam go i potem na forach wypisywał takie same brednie jak claude. x ja nigdy się za nikim nie uganialem

Gość gość
a co jeśli ten jeden sam z siebie robi idiotę?

Gość gość
tak se tłumacz!

Gość gość
Wniosek jest taki, wieloletnie przesiadywanie na kafeterii ma swoje skutki uboczne. Ciekawe jak to będzie w moim przypadku za parę lat, hehe.

Gość gość
Ile masz lat, Claude?

Gość gglaglagla
Claude jak nauczyc suke i psa zeby wrazaly swoje opinie na rozne tematy? Mowisz ze suki maja opinie ale moje zwierzaki nie :O jak tego dokonac

Gość gość
Ludzie czy wy nigdy nie chodźcie spać?Dobranoc, pchły na noc a karaluchy pod poduchy;-) Dobranoc Claudiuszku amore mio.