Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motywacja motywacją no ale

Kto się ze mną chce uczyć jezyków obcych?

Polecane posty

Gość motywacja motywacją no ale

Chcę się nauczyć niemieckiego - znam podstawy, i chinskiego - od podstaw... ale nie moge sie zabrac... Poki co nie stac mnie na kurs, chcialam zaczac uczyc sie sama, tyle materialow, filmikow,kursow po necie.. ale nie moge sie zabrac..

Gość gość
Moge ci pomagac,wzamian po kazdych zajeciach ciagniesz mi druta. No co! Interes to interes:-)

Gość gość
Jest taka strona, my language exchange czy jakos tak (wygoogluj sobie) i tam musisz sie zalogowac i z pewnoscia znajdziesz kogos do pomocy lub tez towarzysza nauki. Ja z tej stronki korzystam, lecz nie ucze sie ani chinskiego ani niemieckiego, ale dunskiego, szwedzkiego, francuskiego, ukrainskiego i cwicze angielski. Chcialabym nauczyc sie norweskiego, no ale zobacze

Gość motywacja motywacją
dzięki ! wlasnie googluje to language exchange. Już mialamtu pisac, ze na kafe same zboki siedza, ale fajnie,ze ktos normalny sie odezwał :)

Gość gość
Zobacz sobie tutaj - http://www.warszawa.oei.org.pl/ prowadzą kursy języka niemieckiego ale też udostępniają na stronie dużo praktycznych informacji i linków w tym zakresie, może znajdziesz cos dla urozmaicenia nauki. a co do samych kursów, to może jednak zdecydujesz sie za jakiś czas, zawsze to lepiej z profesjonalistami sie uczyć ;)