Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z wczoraj

jak zaufac intuicji

Polecane posty

Gość z wczoraj

ufacie intuicji? Swojemu ogladowi sytuacji nawet jesli nie wszystkie fakty go potwierdzaja?

Gość z wczoraj
nikt? serio nikt nie ufa intuicji?

Gość gość
nie rozumiem co to jest intuicja. Ja się kieruje tym co widzę , słyszę i czuję.

Gość z wczoraj
ok, a co jesli co innego widzisz a co innego slyszysz? Jak podjac decyzje? Jak wybrac to co jest prawda?

Gość z wczoraj
ktos mowi na przyklad ze cie kocha, ale zachowuje sie jakby mu nie zalezalo albo... ktos mowi ze cie nie kocha, ale widzisz jak stara sie dla ciebie, jak chce byc przy tobie ... czemu ufasz? temu co czujesz czy temu co slyszysz?

Gość gość
jak kocha to pokazuje ze mu zalezy np biega dla mnie zeby ci zaimponowac

Gość gość
wierze temu co widze

Gość z wczoraj
to teraz bedzie trudniej: on po rozstaniu natychmiast spotyka sie z kims innym. Widzisz ze sa razem, ale czujesz ze zrobil to zeby o tobie zapomniec. Czemu wierzysz? Temu co czujesz czy temu co widzisz?

Gość gość
2 razy zostawiali mnie faceci i za każdym razem mialam przeczucie, ze tak sie stanie. Nie świadczyło o tym zachowanie jako takie, ale jednak to wyczułam. Pamietam, ze przy pierwszym powiedzialam o tym koleżance (i zarazem jego kuzynce), ktora twierdziłam, ze to nie możliwe, bo on jest tak strasznie we mnie zakochany :o. Przy drugim nie mowilam o przeczuciach nikomu, a on nadal mowil mi, ze kocha, ze mysli o ślubie, ze planuje oświadczyny, a ja w glowie wiedzialam swoje, choc zachowywałam sie normalnie. No i w ciągu miesiąca mnie zostawił twierdząc, ze jego uczucia sie zmieniły. Mysle, ze w takim przypadku ta "intuicja" to nic innego jak odbieranie uczuć innych skierowanych na nasza osobę, bez interpretacji zachowania.

Gość gość
mozesz sobie wmawiac co chesz i pocieszac sie jak chcesz,zrobil to co chial zrobic