Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bierzemykredytzamiesiac

Jakie dokumenty byly wam potrzebne do kredytu hipotecznego najlepiej ING lub PKO

Polecane posty

Kredyt na dokończenie budowy, nie duży bo wartośc całej inwestycji do 300 tysięcy a kredyt bierzemy na 100. Reszta jest zrobiona. Czy bank zarząda od nas wyciągu z kont? Ew. jakie dokumenty trzeba odnośnie zarobków. Mąż umowę ma na czas nieopkreslony od miesiące wcześniej w tej zamej firmie na okreśnony od listopada tylko pensje dostaje do ręki ....czy bank chce wyciąg z konta?Najlepiej niech wypowiedza sie ci co brali w pko lub ing

Gość gość
Mozg,czyli coś czego nie macie

jak nie masz nic do powiedzenia to WON

Gość gość
Zadzwoń na infolinię do któregoś z tych banków i zapytaj, jaki problem???

Gość gość
Wyciąg z konta przede wszystkim i PIT za rok poprzedni.

Gość To ja anonimowo
Banki coraz czesciej prosza o pit11 lub nawet zeznanie pit 37 oraz oczywiscie zaswiadczenie o zarobkach z pracy, wyciag z konta ror rowniez - analityk porownuje sobie te dokumenty i sprawdza ewentualne rozbieznosci, np. Ktos moze miec wysoka pensje brutto, ale obciazenia komornicze lub inne potracenia z pensji, wiec ostatecznie na konto trafia mniej. Jesli maz dostaje pensje w gotowce, to zapewne zamiast apbo raczej dodatkowo do wyciagu z konta poproszony zostanie o tzw. Odcinki z pensji, gdzie wszystkie jej skladniki sa wyszczegolnione wraz z koncowa pensja netto. Ale faktycznie, najlepiej zadzwonc na ifolinie banku lub w ogole umowic sie z doradca i omowic sprawe.

Właśnie dzwoniłam do ing i powiedziała mi babka że zaświadczenie od pracodawcy. Ja np. mam taką pracę żę biorę pieniadze do ręki. Na umowie mam 2500 brutto ale na koncie nie mam ani sladu....oczywiście zus odprowadzam ale pensji nie przelewam sobie....

Gość gość
W PKO na pewno jest potrzebny wyciąg z konta i PIT11

No to chyba miałabym problem w PKO? Brał ktoś w ing? Tam nam dali bardzo fajną ofertę....