Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nob

Mogli mnie zabanować? Jak wejść na forum!

Polecane posty

Gość Nob

Kuźwa przyznam że trochę nołlajf ze mnie, ostatnio cierpiałam na syndrom totalnej nudy, siedziałam na kompie i nie było z kim gadać, nikt się nie odzywał na fb ani nigdzie, i wtedy znalazłam forum. Bardzo ciekawe. Szczególnie tematy w hyde parku są po prostu super bo tam można pogadać o wszystkim jest polityka, religia, seks, pierwszy pocałunek, wszystko nawet o moralności masturbacji xD Do tego członkowie forum są na poziomie i ich posty zdecydowanie nie brzmią jak z gimbazy. O d paru dni nie miałam co robić na tyle, że chodziłam spać o 7 wieczorem bo już miałam dość na kompie :D A tu takie fajne forum. Spodobało mi się udzielanie w dyskusji. Wczoraj dałam post, taki "mega" opisałam różne sytuacje ze swojego życia, takie dla śmiechu, byłam ciekawa jak ktoś to skomentuje albo coś bo pisałąm go 6 godzin razem z przeczytaniem 20stronicowego tematu (takie ciekawe rzeczy pisali, że musiałam wszystko). Zauważyłam że na chatbox zaczęli o nim mówić i byłam bardzo ciekawa co tam powiedzą. Dziś wchodzę na forum a tu ban! Ja- co?! Jak to?! No a tak to. Okazało się że były wwulgaryzmy. Poprosiłam koleżankę zarejestrowaną tam, żeby weszła w temat i mi sprawdziła gdzie to pisze. Chodziło o wulgaryzmy "wp*****lać", który napisałąm jakoś tak wp********, albo wp*erdalać, nie pamiętam i zjeb który podobnie zakropkowałam. O dziwo słowa "zaje$#@$#$@#$@" czyli z******ty nie ocenzurowali. Kurde mogli mnie zabanować za dwa zakropkowane słowa?? A czemu za z******ty nic nie zrobili?? Kurde, przez 2 dni nie mogę wejść na forum a chcę się zalogować, poczytam czy na chatbox jeszcze czegoś nie pisali i w ogóle tematy poczytać bo bez tego forum to ja dziś umrę z nudów gdyż nie mam żadnych planów na dziś! Ale nie można się w ogóle wylogować z nicku xD Co robić? Po za tym przez 15dni nie będę mogła nic pisać, jak ja wytrzymam pół miesiąca???

nie rozumiem drugiej części zdania, kto cię automatycznie wylogowuje? :) A ten, jak się na forum zalogować jak nie da się wylgować?? Muszę się tam zalogować ale nie wiem jak

Gość PakiecikZstu
Ale masz dobrze nasrane :D Z***biście to nie przekleństwo. Nawet w TV tego nie cenzurują. Masz smartphona z dostępem do internetu? Możesz założyć z niego nowe konto, na nowy adres e-mail, i na nim przeglądać forum przez jakiś czas, dopóki Cię nie odbanują. Może jakąś laseczke zrobisz i będzie gitarka.

Gość gośćnnoo
jakie to forum na pisz ,rozejrze sie tam

Nie mam smartfona :/ Muszę się zarejestrować na nowy nick gdzieś jakoś tak, no nie wiem

Gość PakiecikZstu
Gdzieś jakoś tak no nie wiesz ? hahah, pompa :D Chyba nie dasz rady przechytrzyć administratora tego forum :D

Gość PakiecikZstu
Już nigdy nie porozmawiasz sobie z najlepszymi przyjaciółmi na chatboxie :D Jesteś skazana na wieczną nude i kładzenie się spać o 7. Podaj chociaż nazwę tego forum, pozdrowimy Twoich przyjaciół od Ciebie :D

Gość gość
jakie to forum?:(

Gość gość
up