Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Jak ja masakrycznie nienawidze kobiet

Polecane posty

Oto powody: 1.Jesteście w większości głupie, spotkałam dużo madrzejszych ode mnie mężczyzn, a mądrzejszych kobiet dosłownie garstkę. 2.Macie denne rozrywki, ogladacie jakie żenujące seriale i plotkujecie z kolezaneczkami. 3.Nie potrafie z wami rozmawiac, ani sie z wami zaprzyjaźnic, 90% osób z którymi sie przyjaźniłam w życiu to byli faceci. 4.Denerwujecie mnie strasznie. 5.To wy odpowiadacie za stadny konformizm, jaki kieruje społeczeństwem. Tylko kobieta moze wpaśc na to żeby nosić jakąs bluzke po jest modna. to kobiety w większości podążają za modą. Moda to najgorsze co ludzkość wymyśliła. Mało jest indywidualistek.Moda to dla was sens życia. 6.Jesteście często mało wartościowymi osobami, głupimi, z niskim intelektem a uwazacie sie za wielkie damy. co więcej faceci wam często ulegają i traktują was jak damy, takim czymś gardze. 7.wszystkich obgadujecie i plotkujecie, nie można byc inną niż wy bo od razu krytykujecie za plecami. 8. często myslicie że jestem waszą koleżaneczka mimo iż was nie lubie. 9. żyjecie bezrefleksyjnie. 10. Jestem generalnie aspołeczna, a wy jesteście przeciwieństwem mnie, w sposób dla mnie irytujący. Co sadzicie na temat mojej nienawiści? :) / /// //

Gość gość
wracaj do gimbazy

Gość gość
kur#a ja mam takie same odczucia, zawsze byłam samotnikiem w klasie bo wszystkie dziewuchy to takie pustaki...

Gość gość
Sądzę, że jesteś facetem.:classic_cool:

Gość f666
Nic dodać, nic ująć. Brawo

Gość gość
8. często myslicie że jestem waszą koleżaneczka mimo iż was nie lubie. to jest najlepsze:D

Gość gość
ale poparcie :classic_cool:

Gość gość
Kasia liznoł bym cie w pyszczek:-)

Gość gość
wiekszosc kobiet tak mysli o innych kobietach.Wiec sorki ale oryginalna nie jestes:D

Gość gość
fuj, czemu chciałbyś liznać w pyszczek? :-o

Gość gość
Bo mam taki kaprys:-)

Gość gość
straszne , przykre co piszesz

Gość gość
przejrzyj sie w lusterku jak zobaczysz tam faceta wroc 🖐️

Gość gość
To sie nazywa mizoginizm i to sie leczy :)

Gość prawictwo pospolite128
ja niektóre kobiety lubie , a za innymi nie przepadam .. NA przyklad podoba mi sie Marta Trzebiatowska ale mam awersje do Dody czy Agnieszki Frykowskiej. Do kobiet często odczuwam skrajne emocje. Albo jestem oczarowany http://www.youtube.com/watch?v=b9tNoy5DpMQ ,albo mam niestrawnośc (doda) Faceci są mi obojętni . Nie mysle o nich, ani pozytwywnie ani negatywnie

Gość gość
myslę tak samo jak Ty! Mam tylko jedną przyjaciółkę a z inne unikam. Dlaczego? bo mnie irytują na maksa...

Gość prawictwo pospolite128
w pierwszym linku odbieram dziewczyne na plus a w tym ponizej : www.youtube.com/watch?v=LrYI8gSp9EU jak obląkaną osobniczkę

Gość gość
Tez jestem aspoleczna. W sumie znalazloby sie troche wspolnego. Jest tylko jedna roznica ja na inne kobiety mam wyrabane, ogolnie ludzie sa mi obojetni. Zywienie nienawisci to uczucie. Ciekawe, dlaczego tracisz na nie energie. Wywyzszasz sie tylko. A Twoja nienawisc mi wisi.

Wiekszosc kobiet? Wiekszosc kobiet to wlasnie wyzej wymienione cechy, wiec musialyby myslec tak same o sobie. To ze baby generalnie sie nie lubia to inna sprawa. Wiekszosc bab sobie po prostu wszystkiego nawzajem zazdrosci, a np. ja leje z wiesniar bo sa chore psychicznie i tlumacza to kobiecoscia :o Kolo kobiety to wiekszosc bab nie stala nawet :o Czyli 90% zenskij populacji :o

Gość gość
Jak ja masakrycznie nienawidze kobiet xxx tzn siebie również ten kto kocha siebie nie ma problemu z akceptowaniem innych

Gość studnia bez dna
sama prawda - UWAGA jestem facetem i powiem tak: Mam parę koleżanek co tak myślą jak autorka i są to moje jedyne koleżanki, bo reszta jest zbyt zakłamana ;) Koleżanki ten podzielają we wszystkim punkt widzenia autorki, kłamstwa, powierzchowność, obłuda i ta taka niska błyskotliwość - czysta prawda sory girls

Gość AniaGdzieToWzgórzeSieZnajduje
skoro nie nawidzisz kobiet znaczy ze jestes gejem

a wlasciwie to geje lubią kobiety, znaczy to ze z Tobą jest cos nie tak , wybierz sie do psychologa, albo zadzwon na tel zaufania gdzie dyzuruje psycholog i to powiedz.

Gość gość
nazywasz autorkę lesbijką? byłaby lesbijką jakby lubiła kobiety. :P

podejrzewam ze to jest facet

Gość gość
tu nie ma nic do podejrzewania bo autorka jest kobieta, ma kobiecy nick. podobnie jak kobiety które ją poparły. Przeczytałas w ogóle jej post czy tylko do tytułu tematu sie odniosłaś? Bo ja sie z nią w 100% zgadzam, podobnie jak większośc innych forumowiczek, które sie wypowiedziały.

Gość shatynek z placu
Kolejna idiotka, przesiadująca 24/h na kafe. Jakie Ty masz priorytety i zainteresowania? Szok. Niestety takich gówniar, którym się wydaje, że są kimś lepszym, jest na tym świecie mnóstwo.

Gość shatynek z placu
1.Jesteście w większości głupie, spotkałam dużo madrzejszych ode mnie mężczyzn, a mądrzejszych kobiet dosłownie garstkę. X I Jeszcze to. Na deser. :D :D Mądrzejszy od Ciebie, to jest każdy gimnazjalista.