Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnaKobietka

Jesli ktos jest chamski

Polecane posty

Gość normalnaKobietka

od lat.. to czy jest szansa ze sie zmieni ? poznalam jednego faceta ale zauwazylam ze jest chamski wyznaje zasade - ,Jak Kuba Bogu Tak Bog Kubie" ale jest chamowaty, dowiedzialam sie ze byl karany za handel narkotykami, chwalil sie jednak ze za dobre sprawowanie wyszedl wczesniej.. obiecal sobie ze bedzie zyl uczciwie ale tez handlowal kradzionymi rzeczami, albo oszukiwal.. Czy ktos taki sie zmieni ?

Gość gość
nie licz na to.

Gość PakiecikZstu
Nie zmieni się, tacy ludzie się nie zmieniają. Ja też jestem chamski, jestem tego świadomy, chciałbym to zmienić. Ale jeśli to jest zakorzenione głęboko w naturze człowieka, jest to jego NAWYK.

Gość normalnaKobietka
znam go juz pare lat i jak narazie to co jakis czas chamsko sie odezwie ( jak ktos go wytraci z rownowagi)

Gość normalnaKobietka
a czy dla swojej kobiety/zony tez jestes chamski ?

Gość gość
to zależy czy ma świadomość tego, że jest chamski, czy to dla niego normalne zachowanie.

Gość PakiecikZstu
Nieee, przy mojej kobiecie mięknie mi serce i staje się lepszym człowiekiem :) Ale dla innych jestem. Ale on widocznie jej nie kocha, skoro jest dla niej chamski. Jest dla niego taka, jak dla mnie "inni".

Gość normalnaKobietka
zastanawialam sie tez czy taka osoba moze prawdziwie kochac , skoro swojej kobiety nie szanuje a mowi ze kocha , to sie nie trzyma kupy" :D :D

Gość normalnaKobietka
on uwaza ze chamski nie jest , ze jest chamski tylko dla kogos kto w stosunku do niego taki jest...

Gość PakiecikZstu
Może dla niego bardziej odpowiednia była by jakaś wydziergana tatoos, i po kłuta igłami dziewczyna. Amfy już nie bierze, bo wszystkie żeby powylatały i nie ma w co wcierać :D Może taką by pokochał

Gość normalnaKobietka
amfy moze nie bierze ale maryske pociaga :D

Gość gość
a jakie możesz podać przykłady tego jego chamstwa? i kiedy on daje prawo sobie odpowiadać "tym samym".

Gość normalnaKobietka
przyklad.. - rozmawial kiedys ze znajoma przy mnie przez tel. ona powiedziala dwa slowa , to nie byly zadne wuldaryzmy , tylko pytanie , a on jej nabluzgal przez ten tel, naublizal i sie rozlaczyl to nie jest chamskie zachowanie ??? powiedzial tylko ze on sie chamsko odezwala co jest nie prawda..

Gość gość
CHAM na zwasze POZOSTANIE CHAMEM Na wieki wiekow Amen

Gość gość
TO troche wiecej niz chamstwo. Uciekaj