Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach, którzy jadą za granice, by zarabiać na wesele i ślub ?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj slyszalem cos takiego, matka z córką i narzeczonym jadą robic jak woly w holandii na polu by zarobic na slub i wesele :D:D:D k***a co za debile :D

Gość gość
lepiej tak niż biednych rodziców wje*bac w kredyt na 50 koła bo paniusia chce ślubu jak z bajki, ale d**y do roboty ruszyć to już ni hu*a ps. też jestem kobietą

Gość gość
Polacy to ogolnie debile, zastaw sie a postaw sie. Staropolskie wiejskie obyczaje

Gość gość
"Co myślicie o" "dodam, że" "taka sytuacja" - zabrakło innych zwrotów w języku polskim? Czytać się tego nie da.

Gość gość
Żenada :o my bierzemy ślub w gronie najbliższych- rodzice, rodzeństwo, bo szkoda nam na wesele pieniędzy. Jak kogos nie stać na wesele, to nie powinien go organizować, a znam przypadki, ze ludzie biorą na ten cel KREDYT!

Gość gość
debile...

Gość gość
Ich sprawa, analfabetko. Nic ci do tego.

Gość gość
Ich sprawa, analfabetko. Nic ci do tego. xxx Pewnie jestes jedną z tych idiotek, których życiowym celem jest zaciągnięcie faceta przez ołtarz i wystąpienie w białej sukni przy fałszywym poklasku całej rodziny :o

Gość gość
bardzo fajnie ze sami zapracuja na slub a nie wyciagaja łapy po kase od rodziców

Gość gość
zwolenniczka konkubinatu - nie bójmy się nazywać rzeczy po imieniu. Ci ludzie to typowy tępy plebs. Śmieszna uroczystość pełna ludzi, których tak naprawde nie lubisz, wstrętne babki, ciotki, kuzynki, siostrzenice. Smieją sie na boku z ciebie, obgadują, zyczą zle, są dwulicowi i zakłamani a taka panna organizuje dla nich darmową wyżerke, zeby sie pokazac, bo jak to ? slub na 20 osob ? MUSI BYC co najmniej 200 !!! Cala wies, wszystkie kolezanki z klasy, znajome z pracy, wszyscy musza byc. ZENADA No ale nie moj cyrk, nie moje małpy. Róbta co chceta. Głupota niestety jest nieuleczalna :(

Gość gość
a jeżeli wesele, ślub, biała suknia i obecność rodziny w tym dniu są czyimś marzeniem, to co tobie do tego?

oj nie zgodzę się, zeby obrażać kogoś, kto akurat na taki cel chce wydać kase. No sorry, ludzie różne mają marzenia- nie nam oceniać. Ja kiedyś wydałam cały wakacyjny zarobek na wycieczkę- też ktoś może powiedzieć, ze głupota- a dl amnie to było spełnienie kolejnego marzenia.

Gość gość
Nic. Ja moge sie tylko śmiać z ich głupoty.