Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 14 lat to duzo

Polecane posty

Gość gość

Czy taka roznica to duzo ? 14 lat starszy facet ?

Gość gość
zalezy, co chcesz z tym gosciem robic, w jakim wieku jestescie i na ile on jest mlody duchem. ja jestem juz 14 lat z 14 lat starszym facetem i jest fajnie. roznica wieku nie przeszkadza, ale my oboje bylismy dorosli jak sie poznalismy. roznica wieku nie jest odczuwalna. no i jest kwestia opinii otoczenia, ktora ja mam w du/pie, ale niektorzy sie takimi sprawami przejmuja.

Gość gość
Oczywiście że to za duża różnica wieku, może być niekompatybilnie we wszystkich aspektach życia., zwłaszcza po kilkunastu czy kilkudziesięciu latach wspólnego życia. No, ale jeśli świadomie zaakceptujesz wszystkie różnice i ze świadomym poświęceniem weźmiesz wszystko na klatę, to jakoś można zoptymalizować czekający was real. Nie będzie idealnie, ale czy w życiu możliwe są ideały.? Różnica wieku nie powinna być ważąca, mówi się że nie więcej niż 7 lat, no ostatecznie 10 lat, ale trzeba być dojrzałym i rozumieć trudy życia aby móc to wytrzymywać w dłuższym okresie czasu. Zwykle przez pierwsze lata jest nieźle a schody zaczynają się później. Jak masz heroiczny charakter i zdolność poświęcania się, to będzie możliwie. Ale jeśli nie jesteś taka, to raczej szukaj sobie kawalera bez zobowiązań w podobnym wieku lub niewiele starszego.

Gość gość
jakbyś byla od niego 4 lata mlodsza to by nawet na ciebie spojrzal... zycze powodzenia w związku ze sfrustrowanym starym prykiem, ktory musi sie dowartosciowac mlodką, bo rowiesniczka dla niego za STARA

Zalezy w jakim wieku jest mlodsza polowa. 14 lat to nie jest mala ale i nie kolosalna roznica i takie zwiazki moga funkcjonowac.