Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj mąż zapomniał o moich imieninach

Polecane posty

Gość gość

przykro mi... :(

Gość gość
niestety już poszedł do pracy, wróci dopiero późno w nocy kiedy ja już będę spała :(

Gość jedny no i co
Założę się, że nie masz dziecka i nie pracujesz, że takie coś to dla ciebie problem, z powodu którego zakładasz topic na forum.

jeśli zapomniał o czymś TAK BARDZO WAŻNYM jak imieniny, to wytłumaczenie jest proste: nie kocha Cię, zdradza, ma kochanki, nic dla niego nie znaczysz

Gość gość
mam dziecko z którym właśnie dziś jestem w domu,do tego mam swoją firmę. nie rozumiem jaki to ma związek? dla mnie imieniny są wazniejsze niż urodziny, bo urodzin nie obchodzę.

My to przyznam tacy mało koncelebrujący wszelkie uroczystości jesteśmy. Jak są jakieś okrągłe to tak, z innymi bywało różnie. W ciągu kilkunastu lat małżeństwa ja z raz czy dwa zapomniałam o imieninach/ urodzinach męża - on podobnie. O 9 rocznicy ślubu przypomnieli nam obojgu przyjaciele dzwoniąc wieczorem z życzeniami. No trochę się uśmialiśmy. Ale za to 10-tą dla równowagi zrobiliśmy sobie huczną.

Gość gość
no nic, moze porpostu u nas jest inaczej :/ tylko jak ja bym zapomniała byłby wielki żal i pretensje. na urodziny prezent przyszedł dzien pozniej - zmaowilam cos wysylkowo i sie ciagnela wysyłka, to tez była mega obraza. no nic, rano z nim pogadam, op*****le i tyle :P

Gość gość
No jeśli on akurat przywiązuje wagę do takich okazji, to faktycznie masz prawo strzelić focha.