Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż nie chce dziecka

Polecane posty

Gość gość

Byłam z mężem w klinice gdzie sprawdzili dlaczego nie mozemy mieć dzieci , okazało się ze jego plemniki umierają po drodze. Dostal przepisane drogie leki które wykupiliśmy . W domu okazało się że nie chce ich brać, wręcz mnie okłamuje że je bierze , miał rzucić palenie i piwka z kolegami tego tez nie zrobil . Mogę zajść w ciąże przez in vitro ale on nie chce o tym słyszeć. Mówi ze jest za mlody a ma31 lat . Czy on mnie nie kocha?

Gość gość
zrob sobie z listonoszem 🖐️

Gość gość
ja zerwlabym z facetem ktory nie che miec dziecka.

Gość gość
a j bym takiego na rękach nosiła ! moj chce dzieci za 5-6 lat a j anie ;/

Gość gość
nie rozumiem takiej wscieklizny macicy... i jeszcze zmusza męża do brania leków, która moga miec sporo skutkow ubocznych. Gdzie twoja milosc do niego? Ja bym sie cieszyla jakbym miala bezplodnego faceta bo ludzi jest juz za duzo na swiecie, dziecko mozna adoptowac. Tepa egoistka z wscieklizną macicy... ta zrob sobie in vitro jak ta glupia, ktorej chazan nie chcial wyskrobac hehe

Gość Jakie to żenujące
Musisz rozejrzeć się za chętnym.Tego kwiatu jest pół światu.Po co mieszkasz z jałowym dupkiem?

Gość gość
i ma racje , po co mu dzieci bedzie tyrał na nie całe zycie a potem gnojek powie "odpierdol sie " do rodzica

Gość gość
Co za idioci tu siedza ? Może nie czuję się na tate po prostu. Nie każdy ma potrzebę wychowywać dziecka i rezygnować z wygodnego zycia.