Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz wszystkiego dosc

Leze w szpitalu i nie chca mnie wypuscic do domu....

Polecane posty

Tesknie za domem, mezem, corka, a nie moge stad wyjsc jeszcze. Trafilam w piatek i chociaz jak katarynka powtarzalam co mi jest to nie oni musieli celowac w swoje teorie. W ten oto sposob ja sie czuje juz dobrze, wczoraj lekarz odkryl co mi jest czyli toco mowilam i zamiast zaczac podawac mi leki to mnie tu trzymaja nie wiadomo po co. Jestem wsciekla, bo dzis na obchodzie nowa ,ekarka byla ktorej sie karty chyba przeczytac nie chciala przed obchodem i z pytaniem co mi jest, jak dlugo i ze te i te badania trzeba a ja je mialam robione juz wszystkie. Powiedzialam jej to i ze mialam dzis wyjsc i mieli mi przepisac to i to, ale ona musi sprawdzic. Moze wyjde jutro. Ale jak jutro bedzie nowy lekarz to co znow to samo? Juz mam dosc i zastanawiam sid nad wyjsciem na wlasne zadanie

Gość gość
Spkko jutro cie wypuszcza. Nfz wiecej placi za pobyt 5 dniowy wiec szpitalowi to sie bardziej oplaca

Wiadomo co mi jest, mialam dzis dostac swoje leki i do domu. Choruje od kilku lat a raczej mam czasem nawroty, ale glupie konowaly najpierw chcialy sie pobawic w odkrywcow a potem jakas mloda lekarka nie przeczytala nic i badania od nowa niby. Troche jej wygarnelam ze to bezsensu, ze leze tutaj bezcelowl, ze wiecej pozytku bedzie z tego jak poloze sie w domu i leki zaczne brac. Ale jak powiedziala, ze musimy poczekac az opuchlizna zejdzie go wybuchnelam smiechem, bo jak ma mi zejsci od czego? Leze tu bez lekow juz drugi dzien bo wczesniej to kroplowke mialam na zbicie goraczki jedynie. A co nfztu to mam go gdzies bo mieszkam za granica, w polsce to by mnie po nocy wypuscili

Zagrozenia zycia juz nie mam na szczescie wiec jakbym nawet wyszla na wlasna reke to chyba tylko bym sie lepiej poczula. A tak chodze caly czas tutaj niewyspana, obeszlam juz caly szpital z nudow, ludzie chorzy jak na wariata patrza na mnie