Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety myla kragłosci z otyłoscią

Polecane posty

Gość gość
bo mendia kreują wieszaki na ubrania a nie kobietę bo na krągłości trudniej się szyje

Tez to zauwazyłam :D Bo one dzieka kobiety na chude i totalnie spasione pomiędzy juz nie ma :D

Gość gość
dobry temat...sama mam kobiece kształty i nie ukrywam , że spore powodzenie u mężczyzn....ale właśnie wszędzie wszechobecne są kości powleczone skórą....ani to ładne ani zdrowe....nie mam pojęcia czym się ekscytować....krągłości górą....ale nie do przesady...

Gość gość
Własnie chodziło mi o to że kobiety wmawiają tutaj wszystkim ze takie upasione sa fajne bo maja kragłasci a my faceci lubimy kragłości ale bez przesady

Gość gość
jakby krągłości kobiet nie istniały nie istnieją ale w zamyśle projektantów mody bo mają mało fantazji i talentu

Tak niektóre koiety wieksze maja powodzenie ale tylko dlatego bo sa lkatwe :D Nie chodzi o pociag tylko latwa dziurke.Faceci lubia drobne kobiety kobiece kształty to ma Shakira :)

Powiem Ci autorze czemu bo niektóre tęge maja branie i wydaje im sie ze to z powodu ich "kształtów" a one po prostu sa latwe.

Gość gość
To kobiety mylą krągłości z otyłością. Krągłości to ma Monica Bellucci czy Sofia Vergara. Niestety kobiety o wyglądzie Grycanek czy Doroty Wellman też twierdzą, że mają krągłości. A już na kafeterii szczególnie. To po prostu powoduje śmiech i politowanie.

Gość gość
Juz nie raz tu ktos na pisał ze faceci lubia takie Grycanki

Gość prawictwo pospolite128
racja .. Krągłosci, to nie otyłośc jak u Ewy FArny , a dobra szczupła sylwetka , Szczupla w granicach rozsadku .. Anja Rubik jest za chuda

Gość prawictwo pospolite128
prawidłowa waga jest taka jak na podanych zdjęciach

Gość gość
to duza roznica jak ktos wazy do 70kg i np powyzej 120 kg ?? do 1 opcj isa kragle jak nie nieskie a powzej 2 to lochy

Gość gość
dlaczego? bo to jednak lepiej dla samooceny jak sobie wmówisz, ze twoja opona na brzuchu i zwisy na ramionach, to "kobiece" kształty, a nie sadło..