Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet bywających na czatach: czy z wami faceci też nie wiedzą co pisać?

Polecane posty

Gość gość

Zalogowałam się ostatnio z ciekawości po kilku latach pauzy. Mąż zajęty był to myślę, że zabiję chwilę czasu, ale po tym co ci facec***isali, aż musiałam mu to pokazać. Facet zagaduje: cześć, skąd, ile lat, coś tam o seksie i potem "co powiesz"? Piszę do gościa "po co zagadujesz jak nie wiesz o czym pisać"? Wyłączył się. Kolejny matoł podobnie. Jeden proponuje by do niego dojechac na spotkanie, kolejny nie rozumie, że obcym nie podaje Skype. Kolejny "poflirtujemy"? Słuchajcie ludzie. Flirtuje się tak, by kobieta nie wiedziała, że facet flirtuje. Tego się nie zapowiada... Przecież rozmowa na necie wymaga tylko odrobiny inteligencji. Pamiętam z 10 lat temu jacyś mądrzejsi ludzie przesiadywali. Nie szkoda wam babeczki czasu na takie miejsca?

Gość gość
szkoda, dlatego nie wchodzę.Raz coś mnie podkusiło by wejsc i po 20 minutach takich własnie 'inteligentnych' rozmów mialam dośc. Faceci chyba traktują czat jak burdel a nie miejsce do rozmowy no i prezentują żenujący poziom:/

Gość gość
wy nie jestescie lepsze,tez nie wiecie o czym pisac zachowujecie sie jak rozkapryszone ksiezniczki i oczekujecie niewiadomo czego

Gość gość
Problem jest taki, że są fora tematyczne. Jest pokój "seks" powiedzmy, że do tego stworzony, ale usiądziesz na 30-latków i też od początku molestowanie się zaczyna :) Napaleńcy jakby trzymali się pokojów dla nich stworzonych zwolnili by miejsce dla bardziej inteligentnych i wygadanych facetów. A tak 90% idiotów pracuje na negatywną opinię tych 10% normalnych. A co do kobiet to pewnie też prawda. Skoro przeważają gamonie to widać, że mają po co klikać, bo zawsze kilka łatwiejszych panienek się znajdzie. Szkoda tylko, że te które liczą na odrobinę atmosferki muszą się od tych idiotów odganiać co chwila.

Gość gość
Ja już nie siedzę bo albo ćwoki albo z ofertami sponsoringu pisali.

Gość gość2
trudno sensownie zagadać do obcej osoby:o obojętnie czy kobiety czy faceta.. jak komuś sie poszczęści i okaże sie ze ta osoba ma podobne zainteresowania to jest to punkt zaczepienia ale najpierw trzeba na taką osobę trafić:P ogólnie czat to strata czasu, przynajmniej dla dorosłego człowieka, rozrywka najwyżej dla nastolatków

Gość metin12
Cześć z kond jezdeś.

Gość gość
To jest pokaz naszego społeczeństwa, które w 3/4 nie ma nic do powiedzenia. Niestety.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość2
rzecz w tym że nie chodzi o to żeby na czacie "coś" powiedzieć tylo żeby to coś spodobało się odbiorcy a o to już trudniej:P

Gość metin12
Nie liczy się wiek tylko rozmiar