Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość Polaków kupuje ciemne ubrania, bo nie trzeba ich często prać...

Polecane posty

Gość gość

Taka jest prawda, nie oszukujmy sie. Dotyczy to zwlaszcza facetów, kupują czarne buty, czarne jeansy, czarne swetry, czarne plecaki. Nie widac na tym syfu i moga rzadziej prac. Np jasnych szarych czy blekitnych jeansow nie zalożą, bo zaraz ufajdają :(

Gość gość
I tu się mylisz, bo ja nigdy nie miałem czarnych jeansów, na ogół są jasne, swetry, bluzy też większości mam jasne, koszulki białe, ale też czarne, buty czarne lub brązowe... poza tym na czarnym bardziej znać chociażby paprochy czy sierść zwierzaka, więc mijasz się z prawdą :)

Gość gość
większość kupuje czarne bo wyszczupla i nie trzeba kombinować co z czym można łączyć by pasowało nie masz pojęcia flei będzie obojędnie czy ufajda czarne czy niebieskie dżinsy

Gość gość
lubię czarne ciuchy i do niedawna miałam biało czarnego kota, nazywałam go broń masowego rażenia: białe kudły ufafluniały czarne ciuchy a czarne kudły całą resztę mojej garderoby :-)

Gość gość
Większość Polaków kupuje ciemne ubrania, bo łatwiej je zestawić :)

Gość gość
No nie kazdy kupuje.Moj facet uwielbia jasne kolory i ja tez a czarna mam w szafie np.mala czarna.A moj facet nic :PWiec nie mow ze kazdy.

Gość gość
a co cię to obchodzi,może nam się nie chce prać