Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie sprzedawac w internecie i portale aukcyjne

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, Mam pytanie, moze ktos sie orientuje, otoz: Chce sprzedawac prxedmioty w internecie. Interesuje mnie takze sprzedaz za granicę. Czy ktos zna portale aukcyjne inne niz ebay czy allegro ale na podobnej zasadzie? Jedyne kryteria to mozliwosc wysylki-a wiec ogloszenia lokalne jak w olx odpadaja, Oraz latwa rejestracja-bez koniecznosci posiadania karty kredytowej

Gość Dusihr
a znacie z takich portali Sknerusa ? ja polecam z czytsym sumieniem, bo trafilo mi sie tam naprawdę kilka dobrych okazji

Gość dnna
Sknerusa znacie? jak nie to polecam,bo okazji tam nie brakuje. licytacje sa bardzo fajne i udaje sie czesto zalapac cos w REWELACYJNEJ cenie

Gość safarka
Znam Sknerusa, ten portal aukcyjny jest rewelacyjny. Ma wiele swietnych okazji i podejrzewam,ze bede tam zagladc czesto

Gość Wasterka
No wlasnie poczytaj i sprawdz o co z tym Sknerusem chodzi,bo slysze dobre opinie, a jeszcze sama nie znam portalu:) Czas to zmienic

Gość nolonga
Dobrze ktos radzi z tym Sknerusem;) portal jeszcze swiezy, dlatego latwiej o fajne wygrane aukcje

Gość gość
nie wierzę, że naprawdę ktoś wygrywa za tą kasę

Gość makes me
A probowales Sknerusa? To dobry portal aukcyjny na ktorym okazje mozna wylowic latwo!

Gość Pregottt
Sknerus to dobra opcja i masz racje, malo az takich okazji mozna w necie znalezc

Gość A cotama
Polecacie Sknerusa? Wlasnie sie tyle o tym nasluchalam i chyba "wejde do gry" bo jak widze jakie cuda ludzie tam wygrywaja :) Czas sprobowac

Gość Zuykka
Mowicie o Sknerusie - zobacze jak to wyglada w praktyce:) Szukalam takich niedrogich okazji wlasnie, a zasady wydaja sie przejrzyste

Gość przyjka
dobra widzę , że polecacie ten portal Sknerus więc chyba warto tam poobczajac aukcje. mam nadzieję, że się połapię co i jak:) a długo czeka się na przesyłkę?

Gość fiolika
nie, nie czeka się długo. coś chyba standardowo do tygodnia. a warto tam licytować bo można złowić niezłe okazje!

Gość Pszenda
Sknerus jest mi znany z jednej aukcji. Dopiero teraz niedawno go odkrylam i dopiero jedna mi sie wlasnie udalo wygrac,ale bylo to bardzo korzystne, wiec jestem zadowolona

Gość nooallala
Portale aukcyjne to dobry sposob. Znam Sknerusa od tej strony kupujacego i wiem,ze sie to oplaca bardzo :)

Gość Aszkoena
Sknerus jako portal jest bardzo ciekawa, dobra platforma :) Udalo mi sie tam kilka aukcji wygrac i bez problemu przedmioty trafialy do mnie :)

Gość Zupkkunia
Wiem,ze mozna czasami wylicytowac tam niesamowite rzeczy i okazje na tym zachwalanym przez Ciebie Sknerusie. W sumie grosze wychodzi w porownaniu do cen normalnych :) Trzeba miec troche szczescia ;)

Gość Tillasowa
Sknerusa polecam z wlasnego doswiaczenia, wydaje mi sie ze wwarunki sa tam uczciwe bardzo

Gość gość
Dla pytających polecam wam portal odkupuj.pl Nie trzeba posiadać karty kredytowej, nie płacimy za aukcje, wystawiamy wszystko za FREE. Sprzedałem już mnóstwo rzeczy nie tylko ubrań ale i inne nie potrzebne Mi przedmioty

Gość Hakjuna
tez uwazam,ze portale typu SKnerus to dobra alternatywa. Maja jasne zasady i ooglnie sa spoko:)

Gość Bilka
no i na Sknerusie można wylicytować na prawdę fajne rzeczy! także chyba warto :)

Gość gość
Ja kożystam z portalu okazja.pl maja tam mozliwość darmowego dodawania ogłoszen