Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co robicc

Problem z sąsiadami

Polecane posty

Gość Co robicc

Ludzie podpowiedzcie co z robić z niereformowalną rodzinką posiadającą 3 dzieci. Dzieci w wieku 5-3 lata. Regularnie od 3lat dzień w dzień w sezonie na moim balkonie lądują resztki jedzenia. Dzieci wypluwają je z buzi na mój balkon . Notorycznie mam zalewany balkon wodą ( dzieci podlewają kwiatki ) , notorycznie dzieci sypia ziemią. Nie raz już spadło mi coś na głowę. Dzien w dzien wycieram barierki usmarowane zarciem wyplutym z buzi, zbieram styropian , jakies gąbki ,kartki, ciuchy. Grzeczne rozmowy z rodzicami , skończyły się stanowczymi stwierdzeniem , ze jak mi coś nie pasuje to mam spier do domku rodzinnego. Można to gdzieś zgłosić. ?

Gość gość
przyzwyczaj sie to sa tylko dzieci.

Gość gość
tak, powiadom straż miejską

Gość Co robicc
Do czego mam się przyzwyczaić? , do wiecznie oplutego jedzeniem balkonu.?. Mieszkam wsród rodzin z dziećmi i nie zauważyłam , zeby inni rodzice pozwalali na takie rzeczy. Ale czy straż miejska takimi rzeczami się zajmuje?. Reczywiście przyjadą , czy sobie żartujecie.?

Gość gość
Zadzwoń i zapytaj, jeśli nie straż miejska to policja.:classic_cool:

Gość gość
Ale jetes upierdliwa

Gość gość
umow sie z ich sasiadem z gory i codziennie im pluj na balkon od sasiada. ciuchy jak spadna wyrzucaj do smietnika albo kontenera pck, reszte odrzucaj albo wynos na wycieraczke, oczywiscie nie zapomianajac dobrze wdeptac.

Gość gość
u mnie w klatce to samo piski wrzaski ,dziecięce imprezy na klatce , w lany poniedziałek cały parter pływał . a do mnie się czepiają ze pies szczeka ,a ich dzieci ? ile one wrzasku potrafią narobić to głowa mała i nie chodzi o niemowlaki a 5-10 letnie rozwydrzone dzieci

Gość gość
i też słysze - " pani daj pani spokój to tylko dzieci" a ja pracuje w domu i mam dosyć wiecznych pisków i ryków na klatce.

Gość gość
To mozemy sobie podać ręce . Rownież pracuje w domu , hałas , skakanie , wrzaski, walenie po suficie takie, ze tynk mi odpadł. W tej chwili wszystko nagrywam i robie zdjęcia. Moze kiedys sie przyda.

Gość gość
Tez mam problem z sąsiadami masakra mam nad sobą rodzinkę z 4 małych dzieci najstarsze ma 7 lat, a za ściana 4 miesięczne bliźnięta! Masakra! Żyć sie nie da!

Gość gość
rób zdjęcia, a następnie te brudy, które wylądują na Twoim balkonie zanieś im pod drzwi !!!

Gość gość
też mam problem z bachorem sąsiadów z góry, dzieciak ma około 3-4 lata, biega po mieszkaniu tak, że u mnie się nie da wytrzymać. Codziennie galop, walenie w podłogę, skakanie itp. Po prostu koszmar. Oczywiście rozmowy z sąsiadami nic nie dały.

Gość gość
Nic nie wskurasz ,mała szkodliwość spoleczna .Nikt tym sie nie zajmie. Dzieci maja to do siebie że dojrzewają .