Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

urodziny 2 latki

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy Corka niebawem skonczy dwa lata i z tej okazji chce jej zrobic impreze urodzinowa. Macie moze jakies pomysly? Chcialabym zrobic poczestunek,tort, ,szampan oraz kawa.Lacznie bedzie 16 doroslych i 4 dzieci. Nie mam przy stole tyle miejsca krzesel itd. Wiec zrobie przyjecie na stojaco. Zrobie jedzienie na jeden kes.... Dipsy z warzywami, koreczki owocowe, mini tarteletki, mini pizza, salatka warzywna... Co jeszcze? Cos na zimno i na jeden kes!

Gość gość
pracuje przy organizacji urodzin już lat kilkanaście a nigdy nie trafiłam na urodziny dziecka dla dorosłych.. roczek jeden taki trafiłam gdzie był tylko solenizant mały. Dziwne to dla mnie.

Gość gość
Wiec wiele nie widzialas organizatorko... Mam wynajac dzieci czy jak?

Gość gość
skąd - 4 dzieci może się super bawić. Ale powiedz mi po co robic impreze dla dorosłych na urodziny dziecka? To wszystko jest twój rodzina? Takie ustawianie dorosłych ludzi przy stole i karmienie paluszkami kiedy tak naprawdę chodzi o dziecko wydaje mi się dziwne. Pewnie czegoś takiego nie widziałam bo na takich imprezach chodzi tylko o dorosłych i atrakcji dla dzieci nikt nie zamawia.

Gość gość
Beda wysoki stoliki z jedzeniem. Dla dzieci mam wynajeta trampoline. Tak tylko rodzina. Rodzenstwo i rodzice oraz ich dzieci

Gość gość
Oraz kuzynka z mezem i rodzice chrzestni dziecka. No i nie beda to zadne paluszki...

Gość gość
no chyba logiczne że w urodzinach dziecka wcale nie chodzi o dziecko, organizuje sie to po to zeby sie rodzina spotkała najadła i dobrze popiła, a dziecko to takie tło do tego. wszędzie tak jest

Gość gość
I żeby jakieś prezenty poleciały bo wiecie mało dzieci, mało prezentów i żeby było więcej prezentów trzeba zapraszać dorosłych.

Gość gość
ale tak jest zawsze, co w tym złego? po co mam zapraszać dużo dzieci których potem nie da się ogarnąć i tylko dorosłym przeszkadzają? dwulatek tam akurat rozumie że to są jego urodziny, śmiechu warte