Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozwiazac ten problem

Polecane posty

Gość gość

na Weekend organizujemy grilla ze znajomymi. ma przyjsc tez moj brat ze swoja nowa przyjaciolka. Problem w tym, ze my mamy srednio ok 30 lat 8najstarsza osoba) a moj brat spotyka sie od pewnego czasu ze starsza pania, 8 lat starsza od niego. jestem tolerancyjna, ale jakos nie wyobrazam sobie, zeby starsi ludzie czuli sie w naszym towarzystwie swobodnie. ona ma 40 lat, prawie dorosle dzieci, nie bedziemy byc moze miec wspolnych temaow. kurcze, olöac Problem czy zastanowic sie nad tym by odwolac grilla?

Gość gagatka 37latka
spotkajcie się, poznacie sie i luzzz

Gość gość
ja juz ja poznalam, w sumie fajna babka, mimo, ze roznica wieku Jet wyczuwalna. Znam moich znajomych i czasami zachowuja sie jakby mieli 16 lat. Ona jest ok, ale jednak juz prawie jedna generacja wyzej. dzieci wychowane, po rozwodzie, teraz zwiazek z mlodszym facetem. niechce odcinac brata od towarzystwa, ale jednak zawsze ta roznica wieku jest wyczuwalna chocby poczuciem humoru.

Gość gość
A to Twój problem? Jak ona źle się będzie czuła w towarzystwie to nie przyjdzie albo wycofa się z taktem.

Gość gość
Alpes durna, raptem 10 lat roznicy

Gość gość
ja mam 40 lat a wszystkie moje koleżanki około trzydziestki - jesteś po prostu uprzedzona!

Gość gość
Problem masz jedynie Ty sama z sobą. I potwierdzam gościa która napisał że jesteś uprzedzona. Ty wyluzuj i Ty się dobrze baw bo jakim myśleniem, to Ty wszystkim popsujesz zabawę i wprowadzisz grobową atmosferę.