Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem wrakiem człowieka

Polecane posty

Gość gość

Witam, piszę tutaj, aby ostrzec dziewczyny przed popełnieniem takiego błędu jaki ja popełniłam. Jestem wrakiem człowieka...ale od początku. Przygodę z odchudzaniem zaczęłam w sierpniu 2012. Ważyłam 64kg co powodowało, ze przy moich 160 cm wyglądałam jak słoń :O początkowo stosowałam dietę 1000-1200 kcal szybko schudłam do 55kg i tutaj zaczęła się moja obsesja na punkcie wagi, która nie spadała już tak szybko, jadłam coraz mniej i mniej i coraz więcej ćwiczyłam. W maju 2013 ważyłam 48 kg i wyglądałam bardzo dobrze, ale niestety miałam już tak rozwalony metabolizm, ze każdy większy posiłek powodował tycie. Doszło już do tego stopnia, że jadałam tylko śniadania, aby nie tyć. Jeden jedyny posiłek w ciągu dnia! Włosy zaczęły mi wypadać garściami, paznkocie również w tragicznym stanie, straciłam cały zapał do życia, moje myśli krążyły i nadal krążą wokół jedzenia. Śniłam o pizzy, z głodu ciągle chciało mi się spać i nie miałam kompletnie na nic sił. w grudniu 2013 ważyłam 46 kg. nie wiem czy to już anoreksja. skóre mam potwornie suchą, łuszczy się. W Lutym 2014 po wielu rozmowach z bliskimi postanowiłam dać sobie szansę i mój jedyny posiłek dziennie zamieć na 4 małe posiłki tzw. zdrowe. Teraz ważę 48 kg i znów zaczynam cholernie kontrolować wagę, boję się chwili kiedy przekroczę 50 kg, nie mogę do tego dopuścić, ale nadal mam problemy z odżywianiem i przede wszystkim z utrzymaniem wagi, waga szaleje, potrafi jednego dnia pokazywać +/- 1,5 kg więcej lub mniej niż poprzedniego, dla mnie każde 100gramów na plusie to powód do depresji, marzę o normalnym życiu o delektowaniu się jedzeniem, o imprezach, a z drugiej strony ciągle się kontroluję. nie potrafię już wrócić do normalności, nie chcę być grubą. Dziewczyny jeśli mogę Wam coś doradzić, nie stosujcie tak drastycznych diet i nie ograniczajcie spożywanie kalorii do minimum, bo spierzycie sobie przemiane materii, zdrowie i chęci do życia...

Gość gość
e tam, glupie gadanie...niejedna ci zazdrosci i dalaby sie pokroic za taka wage.

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.