Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depresja

Polecane posty

Gość gość

Czy jest tu ktos, kto ma depresje i byl w Sanatorium ??????

Gość gość
Biore Venlafaxin 2x150 i jade do sanatoium , dopiero co mi przydzielili.

Gość gość
Mam depresje , nie spie , ale staram sie ja sama wyleczyc , czas leczy wszystkie rany . Sanatorium mi nie dali , ani nikt sie nie przejal moimi dolegliwosciami .

Gość gość
Mam depresje , izoluje sie w domu , zerwalem wszystkie kontakty , ale ie wiem gdzie sie z tym udac ???? Nie potrafie spac , jestem zmeczony ,stracilem ochote na wszystko.

Gość gość
Czy w obecnych czasach ktos nie ma depresji ?????? Co zrobic zeby jej nie miec?????

Gość JOLANTANANIJA
Kupic sobie psa , albo kota, super odreagowuje na depresje.

Gość gość
depresja to tylko taka nowa forma wymówki, na lenistwo. Nie ma czegoś takiego jak depresja! Nie ma też na to leków, to co wy bierzecie to zwyczajne psychotropy. te tabletki Was nie wyleczą. Jak się wyzdrowić zatem? np masz depresję, bo jesteś gruba schudnij, masz depresję bo nie masz pracy, naucz się czegoś np excella dobrze. tak na prawdę, wszelkie dolegliwości sami potrafimy rozwiązać, lecz jesteśmy za leniwi na to.

Gość gOSCINNY
Czy ktos byl w Sanatorium, jak tam jest. Czy cos pomaga ????

Gość gość
depresja ; to choroba systemu nerwowego; ktory zabiera wszelkie sily ; to nie lenistwo !!!!!!!!

Gość gość
depresja to lenistwo

Gość carrybrady
Gościu powyżej.....napiszę tylko tyle....nie wiesz o czym piszesz...a jak nie znasz tematu, to lepiej nie zabieraj głosu. Mam depresję, ale leczenie podjęłam 8 lat temu, bo było ze mną bardzo źle, o wszystko się obwiniałam, wszystkiego się bałam, miałam myśli samobójcze..... po pół roku przerwałam leczenie, wierząc że dam sobie radę bez leków. Dawałam....do tej pory....od jakiegoś roku, wszystko wróciło..:( Nie zdecydowałam się na leczenie tylko dlatego, że boję się psychotropów, biorę leki ziołowe, które na wiele nie pomagają, ale jednak trochę mnie wyciszają.

Gość gość
Parę lat temu cierpiałam na nerwicę i brałam psychotropy, te leki uratowały mi życie. Gdyby nie one, juz pewnie bym nie żyła. Obecnie mam depresje i zastanawiam sie znowi nad leczeniem farmakologicznym.

Gość gość
heheh tak jasne, ja też mam depresję, i co? walczę z nią, też mam myśli samobójcze, ale ciągle daje radę. Bo się zmuszam do wysiłku. obecnie mam dziewczynę, dobrą pracę i kasę, ale było tak, że nie miałem nic! a to tylko dzięki własnemu wysiłkowi osiągnąłem:) poczytajcie sobie co to są kartle farmaceutyczne i jak powstały psychotropy to zobaczycie co i jak!

Gość gość
Też mam. Od tygodnia biorę Miravil-bierze to ktoś tez? Mam wrażenie że po tym leku jest mi gorzej.Chyba go odstawię.Pol roku sie meczylam bez leków, nie wiem co zrobic dalej