Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradzcie bo dostaje na glowe chyba

Polecane posty

Gość gość

Wzielam tabletke po stosunku 24 dnia cyklu poniewaz pekla prezerwatywa i skonczyl we mnie. Kilka dni wczesniej zaczely mnie bolec piersi jak zawsze przed okresem. 5 dni pozniej po tabletce dostalam okres pierwszy dzien bolal strasznie brzuch byla krew bardzo czerwona i lecialo 3 dni byl skompy ale nie jak by bylo plamienie tylko normalne a 2 dni mialam plamienia jak do konca okresu. Po tym przestaly mnie bolec piersi, zmalaly i sie nie nabrzmiale. Lecz od kilku dni chodze rozczesiona plakac mi sie chce, nawed i wymiotowac jak pomysle o tej calej sytuacji poniewaz od nie dawna wapolzyje i pierwszy raz sie zdazyla taka sytuacja. Tabletke wzielam o nazwie Levonelle ona wystepuje w angli a nie wiem czy w polsce bo sie nie orjetuje w tabletkach po stosunku w polce. I nie wiem czy sie pwonnam martwic czy nie

Gość gość
Jedna taka tabletka to prawie to samo co całe opakowanie tabletek anty,więc mw prawo się coś dziać,gospodarka hormonalna się rozregulowala. Idź do lekarza dla świętego spokoju.:-)

Gość koko dżambo jaja je
w głowę dostaję...W..

Gość listopadowa_mama
Idź do lekarza koniecznie. Nie ma co czekać na nie widaomo co.

Gość gość
A co lekarz mi powie? Teraz zaczelam sie bardziej martwic

Gość gość
idz na bete

Gość gość
te tabletki są bardzo mocno, równowaga hormonalna w twoim organizmie została poważnie naruszona. trzeba kilku miesięcy aby wszystko się wyrównało. te tabletki to naparwde nie zabawa.

Gość gość
wzięłaś tabletkę hormonalną, daj organizmowi dojść do siebie. Z drugiej strony psychika ludzka wiele robi, przestań myśleć o tym bo sobie wkręcasz a w ciąży nie jesteś,

Gość gość
Następnym razem włóż sobie lokówkę, to powinno rozwiazać sprawę skuteczniej niż tablety :P

Gość gość
Nie wiedzialam ze te tabletki tak dzialaja :/