Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem ubezpieczona??!! PILNE

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, nei znam sie na tych sprawach dlatego pisze. Otóż nie wiem czy jestem ubezpieczona. Kiedyś byłam wpisana na mamy ubezpieczenie z pracy, po skonczeniu gimnazjum poszłam do zawodówki i miałam praktyki poza szkołą i byłam ubezpieczona u pracodawcy, teraz juz tam nie pracuje i uczę się dalej zaocznie. Czy dalej jestem przypisana do mamy ubezpieczenia?

Gość gość
W szkole zaocznej dla dorosłych się nie płaci za ubezpieczenie

Gość gość
jesteś nadal przypisana do ubezpieczenia Twojej mamy. u mnie jest tak że jestem na 'bezrobociu' i jestem w takiej samej sytuacji co ty.bylam w urzędzie pracy zarejestrować się właśnie na bezrobociu i jestem dodatkowo ubezpieczona i przy okazji pomagaja szukac mi pracy

Gość gość
to chyba pytanie do mamy a nie do nas? skąd mamy wiedziec czy matka cie ubezpieczyla w pracy? dopoki sie uczysz i masz mniej niz 26 to matka cie moze spokojnie ubezpieczyc.

Gość gość
A nie prosciej zadryndac do NFZ i spytac?Czemu Wy tu na kafe rozwiazujecie problemy taka okrezna droga?Albo idz do przychodni,niech kobita w rejestracji sprawdzi na kompie,czy Ewus wyswietla Cie na zielono.