Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda33331

nie mogę przestać o tym myśleć

Polecane posty

Gość magda33331

Mój facet rok temu po kilku piwach powiedział mi że kiedyś, jak jeszcze mnie nie znał był w burdelu, że niby tylko zawieźć kumpli a sam na nich tylko czekał w burdelu w barze. W ogóle w to nie wierzę i jestem pewna że przespał się z d******** I od czasu kiedy mi o tym powiedział, nie potrafię o tym zapomnieć, czasami o tym myślę. Dziś to znowu wróciło, sama nie wiem dlaczego. On akurat zadzwonił i czuł że jestem zła, ciągle pytał co się stało, to mu mówię że czasami mi się przypominają pewne rzeczy i po prostu szlag mnie trafia, pytał o co mi chodzi to odpowiedziałam że wkurza mnie to że mój facet był kiedyś w burdelu. Zatkało go i pyta po co o tym mówię, że to było kiedyś i że on był tam tylko zawieźć kolegów, taaaa. Nie wiem może ze mną jest coś nie tak ale nie potrafię tego wywalić z głowy. Nie truje mu o tym, od roku ani razu o tym nie wspomniałam, ani mu nie wypomniała ale sama z tą myślę się męczę strasznie :o

Gość gość
ile macie lat,uprawilas z nim sex?

Gość magda33331
On 32 ja 29, jesteśmy ponad dwa lata ze sobą więc seks już za nami.

Gość gość
I co z tego że był, lepiej gdyby zg****ił babę w lesie, albo rozkochał i porzucił żeby teraz z toba być? Ogarnij się kobieto, a może sama masz takie doświadczenia i cię uwiera sumienie? :P

Gość magda33331
tak uwiera mnie sumienie, weź przestań pieprzyć. Ja miałam przed nim tylko dwóch facetów bo jakoś nigdy nie jarał mnie seks z przypadkowymi facetami a on za sobą 14 dziewczyn i wizytę w burdelu.

Gość gość
kolejna idiotka

Gość gość
14 amatorek ci nie przeszkadza tylko imponuje, a jednej profesjonalnej przeżyć nie możesz, że w życiu mu tak dobrze nie zrobisz... Masz poważne problemy emocjonalne, nie panujesz nad chorobliwą zazdrością, do psychiatryka się kwalifikujesz :P

Gość magda33331
a gdzie ja napisałam że imponuje?? Czytaj ze zrozumieniem osiołku.

Gość gość
29 lat masz i troche dziecinna jestes , co Cie obchodzi co bylo kiedys , skup sie na tym co jest teraz.

Gość gość
a ile wtedy mial lat?

Gość gość
osiołku? Głupia krowo sama oślicę z siebie robisz, przeczytaj swoje wypociny... ze zrozumieniem cielicho odmóżdżona :D

Gość gość
Przejedź do burdelu (męskiego) i będziecie kwita. Tylko kobieta potrafi tak pierniczyć i szukać. Nie darmo faceci przy takich nie wytrzymują. Idź się dziecze czegoś napić bo pytolosz bez składu i ładu. Chcesz prawiczka, szukaj w klasztorze.