Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filizanka i spodeczek

jakie dostajecie prezenty od

Polecane posty

Gość filizanka i spodeczek

swoich facetow na urodziny?? ja dostalam komplet dwóch filizanek zapakowanych w pudelku z tym samym wzorem(wszedzie tego pelno) nie byloby w tym nic zlego gdyby nie to ze na prezent slubny dostalam takie cos od szefowej a pod choinke maz kupil mi zwstaw tym razem 6 filizanek a dzis na urodziny jak zobaczylam ze niesie mi znowu takie kolorowe pudelko to myslalam ze sie pobecze. jest to owszem ladne ale najwyzej jeden komplet a nie juz 3 i mam je zapakowane w tych cudnych pudelkach na szafie bo nie mam ich nawet gdzie postawic. jeste wsciekla na meza :(

Gość gość
Łoooo matulo! Rzeczy dla domu w ramach prezentu od męża? Porozbijałabym mu to na głowie ale.... u nas panuje NASZA tradycja, co do domu to dla domu kupujemy wspólnie. Urodziny itp dajemy sobie prezenty osobiste. No nie wiem.... gdybym w prezencie dostała odkurzacz....wyper/dol/liła/bym TO przez okno! Ale nie powiem.... naszą tradycję ustaliłam gdy w prezencie od męża dostałam wymarzony piec! PIEC W PREZENCIE!!!! Efekt końcowy był taki, że nie pozwoliłam mężowi używać pieca. Powiedziałam że to mój prezent i ma się go nie tykać :-) Po czym wyjaśniłam że co dla domu i.... jakby nie było wspólnego użytku, nie jest dla mnie prezentem. Dla innych.... może i tak. Dla mnie nie. Wymagam i mam to co chcę.

Gość gość
Ja tez dostalam od mojego caly komplet z lawenda, bo podobal mi sie KUBEK z lawenda. A potem on nie mial pomyslu i kupil mi caly komplet. A tak to czekoladki. A marze o srebrnym pierscionku, kolczykach, ksiazce... :(