Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochanka Franka

katolik nienawisc

Polecane posty

Pare dni temu otworzylam temat o pokoleniu JPII Okazalo sie ze moja rodzina powinna dosatac raka, Dostalam wiele ***********. JAK TO JEST z tym milosierdziem?

Nie,to byl komentarz to tematu ,w ktory sie udzieilas. Wiekszosc kafe wykropkowala. Bo nie nadawalo sie do uzytku publicznego. Lubie zaklac ale cholera ciezko czytac milosc katoli w kropkach..

no a ateiści zakładają tematy, że kupa robi plum:( ten koleś od kropek się przyznał, że g***o go temat interesuje i tak po prostu kropkował) np. s**********

Gość polityk ksiądz 666 997
Ciapaci und murzyni and polaczki to małpy i rasa karłów! Podludzie! Tylko rasa aryjska!

Broken,musisz sie zgodzic,ze JPII nie ma nic wspolnego z pseudokibicami. Oni slepo zapatrzeni w niego a on milosiernie pograzyl homoseksualistow. Byl opoka rodziny . Ale tylko takiej,ktora wpisywala sie w jego ramy. Czyli nie szanowal blizniego swego.

Aa nie zapomnij jak fani JPII zyczyli raka mojej rodzinie. Masz obraz ,wspanialych,cudownnych, dobrych ludzi. Fanow JP II . Jego pokolenie. Milosc,szacunek,zrozumienie :D

Uwazam ze Trolem jest albo sam JP II Albo jego ucznowie. Albo on ich nic nie nauczyl,albo oni nic nie kumaja. Jedno jest pewne.Nauka poszla w las a i nauczyciel do d**y.

Gość gość
Kochanka Franka, dogs are THE BEST creatures on this Earth. ALWAYS! I worship and kiss the ground my dog walk on. I love him, like I love no one else. With him, I am always in Paradise :-) O.K. Katolicy,Chrześcijanie, Muslims... i diabli wiedzą jakie tam jeszcze sekty... każdy c/h/u/j na swój strój. Kto ich tam zrozumie? Z jednej strony gdaczą o miłości do bliźniego, a z drugiej... wsadziliby nuż w plecy bo jeden bóg ma większego c/h/u/j/a od drugiego. Allah ma takiego, bóg ma takiego, Buddah ma takiego i tak pitolą i pitolą od wieki wieków. Mnie to już nie rusza. Przepychanki były, są, i będą. Niech się oni wykłócają a mi to rybka. Mam powód aby się pośmiać i pokpić. :-)