Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mamusiek mających facebook, nk

Polecane posty

Gość gość
30.04.14 --- rozumiem.

Gość gość
Chyba trudno zaraz po porodzie "palac" wielką miloscią do dziecka i widziec w nim samo piękno... Chyba to przychodzi z czasem... :D

Gość gość
A ja nie widze w tym nic zlego chodzi o wstawianie zdjec,pod warunkiem ze sa to ladne fajne zdjecia,danych osobowych nie mam wpisanych swoich nawet imie i nazwisko to same ksywki,a ze pare zdjec wstawilam to co z tego?

Gość gość
przeciez na fb mozna zablokowac ogladanie komentarzy przez innych uzytkownikow. Wiec jaki problem.

Gość gość
DLA NIEKTORYCH WIDAC PROBLEM :)

Gość gość
mam konto na fejsie ale dane, zdjęcia a nawet znajomych mam dostępne tylko dla znajomych.

do kogos kto napisal ze dane dostepne dla znajomych - nad tym sie nigdy nie ma kontroli bo to lezy nie na twoich serwerach;) druga rzecz - dla mnie sooby wrzujacce zdjecia pt "zuzia- dwa latka , 4 miesiace i 16 dni" - to sa takie no-life ;-) zebrza publicznie o komplementy , strasznie mi ich skzoda z politowania mowie co chca uslyszec;-)

Gość gość
Ja ogladalam porod w tv siostry kim kardashian ( imie wylecialo mi ) Przeciez to juz pozostanie w sieci. Kiedys moze wpasc to w niepowolane rece i te d xxx ieci moga byc wysmiewane .

Gość gość
Dla mnie śmieszne jest blokowanie informacji (zdjęć itp.) dla obcych osób a bezmyślne przyjmowanie wszystkich do znajomych.

Gość gość
Courtney , siostra kim byla nagrywana , gdy rodzila dzieci, jest pokazane jak wyciaga sobie je... na facebook widzialam zdjecia USG ..., obrzydlistwo, aby dzielic sie takimi informacjami. Pusteglowy...

jeszcze w przypadku porodu w tv to rozumiem motywacje - pieniadze, ale ta chcicca ekshibicjonizmu eksponowana m.in na FB jest przezabawna;-) to zebranie o komplementy dla dzieci ;-)

Gość gość
Ja tam nie widzialam zadnych mazi,krwi czy plynow na moim dziecku.Polozna zanim mi podala dziecko to przetarla i dziecko bylo czyste.Bylo naprawde ladne odrazu i nie zachwycam sie ,bo to moje dziecko,tylko mowie obiektywnie.Jestem bardzo wybredna i zauwazam kazdy drobny szczegol czy to moje czy nie(jesli chodzi o wyglad).

Gość gość
psychologowie, lekarze udostepniają swoje zdj :o

Gość gość
Tak dużo debili na tym swiecie, niektóre wariatki dają fotki usg itp, debilizm

Gość gość
Mam taka znajoma co nawet zdjecia jak sie kąpie w wannie wrzuca, fotki śniadania, fotki butów które dziś założy ....czekam na fotkę kupy która zrobi i wstawi na fb to juz pewnie niedługo

Gość gość
na facbooku, nk skladają sobie zyczenia :o

Gość gość
:o

Gość gość_kosc
Ja dodaje czasem fotki na fb, tyle ze do ogladania tylko dla znajomych ktorzy sa albo rodzina rozsiana po swiecie albo naprawde bliskimi znajomymi. W sumie mam ich niecale 70 a nie 500 jak niektorzy. Dodawanie usg tez jest dla mnie komiczne. Moja sasiadka dodala kiedys dla jaj na nk usg watroby i otrzymala mase gratulacji i zapytan kiedy termin i czy wie juz co bedzie (!) To tylko pokazuje jak bezmyslnie ludzie dodaja te glupie komentarze w stylu "slit focia" lub ze wagarowali na lekcjach biologii w podstawowce :)

Gość gość
sweet focia :D mnie to rozbawia :D

Gość gość
jakis czas temu przeczytalam podpis pod zdjeciem "sweet focia" ktory wystawila psycholog dziewczynie nastoletniej. :o

Gość gość
widac na facebooku ze sie kogos podglada?

Gość gość
najgorsze to jestescie wy,kto wam kaze wchodzic na cudze foty?:D maz was trzyma za glowe i kaze ogladac?ja wogole nie wchodze jak mnie ktos nie interesuje.Przeciez macie wybor,idiotki:Dnie wchodzic i juz.Po co ogladacie cudze foty?nabijacie sobie po 300-500 znajomych.kretynki:Djasie nigdynie smiejez tych,ktore foty wklejaja ale z tych ktore namietnie obserwujacudze foty i dodaja komentarze,to tak.

Gość gość
tzn, tej osobie pokazuje sie ze dana osoba oglada jej profil?

Gość gość
01.05.14 --- :D ja podgladam tylko tych ktorych chce :D i ktorzy mnie interesują, intrygują :D

Gość gość
fajnie tak miec facebooka no spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
namietnie podglądam dną osobę, ale ta osoba sie daje bo upublicznila zwoje zdjecia :D wiec skoro ona na to pozwala to ja korzystam.

Gość gość
ten link to jakis spamer,