Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta gość

Moje dziecko budzi się i nie chce spać

Polecane posty

Gość Marta gość

Błagam pomóżcie mi bo ja już nie mam siły, moje dziecko od jakiegoś miesiąca budzi się ciągle w nocy, czasem uda mu się przespać ciurkiem 3 godziny, ale to max, ma 7,5 miesiąca. Zniosłabym jeszcze wstawanie do niego w nocy, ale od kilku dni jak się budzi po około 3 godzinach od pójścia spać to tak się rozbudza, że nie może usnąć i chce się bawić. Próbowałam zostawić go w łożeczku to jest jeden wielki ryk, jak co chwile pzychodziłam go uspokajać i zostawiałam w łożeczku, w końcu chyba zmeczyła go ta szarpanina i usnał przytulony do mnie ze smoczkiem. Nie wiem co mam robić, czy pozwolić mu się bawić czy czekać aż będzie wył przez pół godziny w łóżeczku i w końcu uśnie (sam nie usypia, tylko przy cycku albo przy smoczku). Dodam, że na pewni nie jest głodny (zjada 250 ml kaszki na noc + czasem zapije piersią, nie śpi za długo w dzień (w sumie max 2 godziny). Wieczorem już jest tak padnięty, że czasem to przy jedzeniu już głowa mu leci. Wyrosły mu 2 ząbki na dole, przez ząbki rozumiem, że się może budzić, ale na zabawy to raczej by nie miał wtedy ochoty.. Pomóżcie, może macie jakieś pomysły? Wracam za jakiś czas do pracy i jak tak dalej pójdzie to chyba zamienie sie w zombiaka.

Gość Marta gość
proszę odpowiedzcie mi coś, bo ja zwariuje

Gość gość
podaj dziecku melatonine

Gość gość
jak to działa i gdzie to kupić?

Gość gość
jak to działa i gdzie to kupić? x idiotka