Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ropucha90

Ciąża??

Polecane posty

Gość Ropucha90

Witam. Kochałam sie z mężem w dni plodne bez zabiezpieczenia. Po 3-4 dniach od stosunku strasznie zaczęły bolec mnie mnie piersi. Wiec miałam nadzieje ze moze zaczęło juz cos sie dziać ponieważ zawsze piersi zaczynaja mnie bolec jakieś 2-3 dni przed okresem a teraz bolały mnie prawie 2 tyg. Mino tego dostałam okres 2 dni przed terminem. I mam pytanie czy mino okresu moze sie okazać ze jestem w ciazy? Bo słyszałam ze na początku ciazy moze okres występować normalnie. Nie ukrywam ze zależy nam na tym aby sie pojawił dzidzius :) proszę o odpowiedz i z góry dzięki :)

Gość Ropucha90
Halo odpowie mi ktos?? :)

Gość gość
nie ma okresu w ciązy -może być krwawienie mylnie brane za okres ale to nie jest typowy okres. Zrób test.

Gość Ropucha90
Ale lepiej poczekać az to krwawienie sie skończy czy to nie przeszkadza w zrobieniu testu?

Gość gość
ból piersi moze miec wiele pzyzcyn ,nie musi oznaczac ciazy;) skoro masz okres to nie rozumiem? a test mozesz zrobic nawet w czasie tego krwawienie,nie ma to znaczenia,jak jest ciaza to test bedzie pozytywny

Gość gość
Wkręcasz sobie. Jeśli to normalny okres, nie ma ciąży. Jak skończy się krwawienie idź po test albo na betę.

Gość Ropucha90
Moze rzeczywiście za bardzo sie nastawiłam :/ ale to chyba dlatego ze bardzo mi zależy :) poczekam z testem az to krwawienie sie skończy i zobaczymy czy bedzie sie cos działo czy nie :) jak to mówią nie odrazu Kraków zbudowano :) wiec jeszcze bedziemy próbować :)