Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nastepny etap spotkan z dziewczyna.

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Od miesiaca spotykam sie z dziewczyna. Jak dotad widzielismy sie 3 razy (spacer, knajpa, kino). Mamy ze soba codzienny, bardzo dobry kontakt komorkowo-facebookowy. Doskonale wiemy, ze cos iskrzy, ale... Jak dotad, dostalem tylko calusa w policzek. Nawet nie garnie sie do objecia mnie na przywitanie/pozegnanie, chociaz widac po niej duze zainteresowanie. W zasadzie to sms'ach jest bardziej czula niz na zywo - juz pisala do mnie "kochanie", wysylka takze calusy (:*), ochoczo przyjmuje komplementy ode mnie, nawet sama mi jakies daje, ale na spotkaniach jest wyraznie skrepowana :( Boje sie, ze jak tak dalej pojdzie, to przejme role "przyjaciela", wiec zastanawiam sie czy na kolejnym spotkaniu. Teraz glosno sie zastanawiam - czy ona moze czekac na moj krok? czy moze przez skrepowanie po prostu wstydzi sie do mnie zblizyc? a moze udaje niedostepna, bo nie chce wyjsc na latwa? Podkresle, ze nie chce od razu zaciagnac jej do lozka. To bardzo rozgarnieta i delikatna dziewczyna - z jednej strony nie chce sie spieszyc, ale z drugiej... to juz miesiac i sie niecierpliwie :P Chociaz przytulic by sie mogla.

Gość gość
Moim zdaniem to dobra dziewczyna z dobrego domu i potrzebuje czasu :) ale nic nie szkodzi jak ją na koniec kolejnej randki przytulisz i dasz buziaka. Ciesz się że takie poznajesz bo do mnie się kleją same puszczalskie, nawet nie będę pisał ja te randki wyglądają i gdzie się odbywają.

Gość gość
a dlaczego tak rzadko się spotykacie? po ile macie lat?

Gość gość
Pierwszym zdaniem trafiłeś w sedno, bo tak faktycznie jest... A przynajmniej na taką się kreuje, chociaż - może to naiwne - ale wierzę w to, że na prawdę taka jest. Jeszcze zapomniałem wspomnieć: przede mną nikogo nie miała. Pod koniec ostatniego spotkania przysunałem się do niej (w samochodzie) i chciałem ją objąć albo pocałować... Cokolwiek. Niestety wyraźnie skrępowana odsunęła się z uśmiechem na ustach i "cześć". Także zwątpiłem. A teraz najlepsze: z godzinę później dostałem esa, że "było super :*". Także sam już nie wiem :D

Gość gość
też uważam, że to rzadko, ale nie chcę naciskać. ona teraz skończyła szkołę i lada dzień matura, więc pewnie ma inne problemy na głowie... a myslenie o mnie (sama to powiedziała :D) pewnie i tak wystarczająco ją odstrasza.

Gość gość
uwierz mi lepsza taka niż co pcha się do łóżka na pierwszej randce albo chce się kochać w toalecie, samochodzie, parku lub innym miejscu. I mówi to doświadczony 30 latek :). Szkoda że takie są kobiety maks do 24 roku życia, potem po nie powodzeniach miłosnych zmieniają się w żądne tylko seksu nie wyżyte i nie ufające nikomu istoty :).

Gość gość
mówisz? ja właśnie doświadczenie mam zerowe, ale jej zachowanie sprawiło, że nabrałem wątpliwości. w sobotę idę do niej do domu, to spróbuje coś podziałać, ale delikatnie, żeby czasem sobie nie pomyślała nie wiadomo czego :)

Gość gość
laska widziała Cię 3 razy w życiu, więc nic dziwnego, że się na Ciebie nie rzuca. mi bliżej do 30stki niż 20stki, dziewicą nie jestem a też nie rzucam się na faceta po raptem kilku spotkaniach... nawet, jeśli ktoś cholernie mi się podoba. a co dopiero taka młodziutka dziewczyna...

Gość gość
widzieliśmy się więcej razy, ale tak oficjalnie spotkaliśmy się 3 razy. tak doprecyzowując. to w takim razie, na którym spotkaniu "wypada" dziewczynie zrobić coś więcej? prawdę mówiąc, poprzednio dała mi bardzo wyraźny sygnał tymi komplementami, buziakiem w policzek i po prostu... widocznym zainteresowaniem. z kolei na ostatnim spotkaniu trochę rozczarowało mnie jej zachowanie. może wstydziła się tych smsów, w których wyjawiła to i owo? :D już po głowie zaczęło mi chodzić, że zaczyna tracić zainteresowanie mną... nie mam pojęcia

Gość gość
"gość laska widziała Cię 3 razy w życiu, więc nic dziwnego, że się na Ciebie nie rzuca. mi bliżej do 30stki niż 20stki, dziewicą nie jestem a też nie rzucam się na faceta po raptem kilku spotkaniach... nawet, jeśli ktoś cholernie mi się podoba. a co dopiero taka młodziutka dziewczyna..." to dobrze że się nie rzucasz ale wiele takich jak TY kobiet robi takie numery że nawet w filach takich się nie zobaczy nie mam pojęcia skąd się wzięła ta moda na rozwiązłość, chyba z telewizji, ja wcale tego jako facet nie pochlebiam, dla mnie to chore przypuszczam że jak raz się przekroczy pewną granicę to już nie ma ratunku. Nie zamartwiaj się tą dziewczyną autorze i nie analizuj jak by Ciebie nie chciała to by się nie spotykała proste.

Gość gość
"Nie zamartwiaj się tą dziewczyną autorze i nie analizuj jak by Ciebie nie chciała to by się nie spotykała proste" - w sumie tak, ale jak pisałem, obawiam się, że przejmę rolę kolegi/przyjaciela, a oczywiście nie o to mi chodzi. zobaczymy, co będzie w sobotę ;)

Gość gość
Naczytasz się bzdur na forach i potem piszesz taki temat, kobieta to kobieta możesz sam decydować co będzie o Tobie myśleć, pocałuj ją w sobotę z zaskoczenia delikatnie w usta, tak żeby się nie odsunęła :).