Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś poradzi

Polecane posty

Gość gość

Jak ubrac 7 mies dziecko ma dwór dzis jest u mnie 22 stopnie, slonce i troche wiatru, dodam ze maly ma katar od tygodnia sie męczy

Gość gość
tak jak siebie

Gość zlapal kozak tatarzyna
ubierz jak chcesz i tak nikt oprocz tesciowej nie zauwazy a ona zauwazy nie dlatego zeby ci pomoc tylko dlatego zeby wyjasnic sasiadkom jak bardzo zle trafil jej biedny ucisniony synek z ozenkiem

Gość gość
Napiszę Ci jak ubieram swoją córkę (9 miesięcy). Body z długim rękawem, na to bluzeczka z krótkim rękawem, spodenki jakieś lub leginsy, skarpetki, trampki. W zanadrzu mam sweterek jakby nam się spacer przedłużył do wieczora.

Gość przestan
body z krótkim rekawem,bluzka z dlugim.Spodenki i skarpetki, lekki kocyk gdyby usnąl

Gość gość
Moje jest starsze trochę, ale przy 21-22 stopniach i ładnej pogodzie ma spodnie i body z krótkim rękawem. Kiedy zaczyna się ochładzać, albo wiatr już jest nieprzyjemny to jakąś cieniutką bluzeczkę zakładam dziecku. _ Zależy czy wozisz dziecko w gondoli czy w spacerówce. W gondoli jest bardzo gorąco, wiatru zero, więc na pewno coś z krótkim rękawem i cienkie bawełniane spodenki. Żadnych kocyków itp. Jeśli w spacerówce to możesz założyć body z kr. ręk. i cienką (!!!!) bluzeczkę.