Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Blagam pomocy!!!!

Polecane posty

Gość gość

[zgłoś do usunięcia] gość Moja mama miala dwa dni temu. urodziny (53). Bardzo fajnie. Oszczedzalam pieniadze i na wycieczke i na urodziny mamy. Kupilam mamie kwiaty i piekny srebrny wisior u jubilera. Niestety był on tak drogi,ze musialam na niego dac cala kase. Ostatnio ja i siostra zapomnielismy o mamy urodzinach wiec teraz chcialam jej to wynagrodzic i kupic cos o czym marzyla od wielu lat. Musialo mnie to duzo kosztowac. Ale to nic. Mialam nadzieje ze siostra sie przylaczy do prezentu . Przylaczyla sie, niestety to ona dala mamie ten wisor i kwiata Chodz sama nawet grosza nie dala. A ma, bo tez niedawno miala urodziny i dostala locznie 700zl. wiec chodziaz mogla wylozyc czesc.Teraz tak mi sie plakac chce bi za dwa tyg. wyjazd ze znajomymi a ja nie mam nawet zlotowki. Co pojde do siostry to mnie splawia. Nie moge ot tym powiedziec mamie, bo jak ona sie z tym poczuje. Klocic sie z siostra o kase na prezent dla mamy. Ale chyba najbardziej mni zabolalo to ze to ona dala ten wisior mamie i mama uwaza ze to siostra spelnila jej marzenie. Ja szybko zrobilam laurke i dalam, ale to nie to samo. Jest mi tak z tym zle, bo dalam sie tak wrobic juz 1000 razy i nic. Zawsze jednak chodzilo o mniejsza kase, a teraz jeszcze ta wycieszka. Tak mi zle ze placze. CO JA MAM ROBUC POMOCYYY????!!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować