Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam z większa nadwagą ile przytyłyście w III trymestrze

Polecane posty

Gość gość

witam, prosze o opinię na powyższe pytanie mamy z większą nadwagą, z gory dziękuje

Gość gość
W sumie w całej ciąży 10 kg

Gość gość
to wydaje mi się bardzo dobry wynik, a można zapytac ile przyszlo w ost.trymestrze i z jakiej wagi Pani startowała?

Gość gość
Na początku ciąży ważyłam ok 90 kg. Niestety nie wiem ile przyszło mi w ostatnim trymestrze ale ja tyć zaczęłam od ok. 22tc. Na początku ciąży schudłam 2 kg.

Gość gość
dziękuje za odpowiedz, ja chwilowo w 27 tc mam 4 kg do przodu i nie wiem własnie jak to wyjdzie na koniec ;/

Gość gość
A z jakiej wagi startujesz?

Gość gość
kartę zaczynałam od 86, a poźniej schudłam 1 kg

Gość nie wiem czego
zle to nazywasz? mam z wieksza nadwaga? powinno byc do mam pasztetów, grubasów, wieprzów, tak jakos dziwnie siebie nazywacie.wieksza nadwaga to spaslactwo, i nie ma co sie oszukiwać!!!

Gość gość
Pasztet to Twój stary ruch)a co tydzień

Gość nie wiem czego
ale czemu sie tak unosisz jak prawdę piszę :o

Gość gość
pytanie było skierowane do mam, nie prosilam osób, których to nie dotyczy o wypowiedzi, a swoje uwagi na temat kobiet w wagą większą zachowaj dla siebie lub załóż sobie wątek gdzie będziesz mogła nazywac je jak tylko zechcesz

Gość nie wiem czego
nie masz prawa mnie stad wyrzucac, skoro zalozylas taki watek powinna sie liczyc ze ktos wejdzie i nieprzychylnie skomentuje.Prawda was w oczy kole, zamiast zrobic cos ze soba, jakis sport, odpowiednio dobrana dieta, to wy wolicie czas przed kompem spedzac-rozczaruje cie, od tego sie nie chudnie w zaden sposob!!!! jestescie zbyt prozne zeby cos zrobic ze swoim cialem.swoja figure potraficie tylko zgonic na choroby, cukrzyce, tarczyce i inne dolegliwosci.Ja tez mam problemy z tarczyca, ale jakos waze malutko, bo ZAWSZE o siebie dbalam. jestescie grubymi pasztetami , taka prawda!!!

Gość gość
masz rację forum jest od możliwości wypowiedzenia się, ale dlaczego atakujesz? przecież Tobie nikt niczego nie zarzuca, a skoro inne osoby chcą sobie porozmawiac o tym, to dlaczego Ty w taki sposób odpowiadasz, rozumiem doskonale od czego można schudnąc, nie musisz pouczac, sama mam problemy hormonalne i cudem udało mi się zajsc w ciaże, wiec mogę byc dla Ciebie kimś najbadziej obrzydliwym, ale nie obchodzi mnie to

Gość strasznie wam współczuję
problemy hormonalne, moja droga to tylko taka przykrywka dla duzej wagi. nawet z takimi problemami mozna fajnie wygladac, wystarczy sie ruszyc z miejsca. No ale co ty mozesz wiedziec, zamiast szukac diety odpowiedniej dla siebie, to ty szukasz poparcia dla swojego obzarstwa :o żal. no i zal twojego dziecka ktore pewnie doprowadzisz rowniez do takiej wagi :( smutne

Gość gość
zamykam wątek

Gość strasznie wam współczuję
oj , dlaczego ? posmmiejmy sie z grubych mamusiek, moze w koncu rusza d**e i zrobia cos ze swoim flakiem :D:D:D

Gość gość
zamknąć to ty mozesz w koncu drzwi od swojej lodówki a nie watek :D