Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nazywam się Profesor doktor hablitywany magister inżynier Ireneusz Walentny i

Polecane posty

Gość gość

przeprowadzam ankietę na temat oddziaływania środowisk zurbanizowanych na nisze społeczne, dokładniej mowa o homoseksualistach i transseksualistach. Chciałbym aby państwo pomogli mi i odpowiedzi na te 3 pytania: 1. Widzę Homoseksualistę uprawiającego seks z Transwestytą w parku. Co robię? a) Dzwonię na policję b) Pytam czy mogę dołączyć. c) Zachowuje się agresywnie, wyzywam ich, dochodzi do rękoczynów. d) Inne - jakie? 2. Widzę Transwestytę niosącego na rękach Homoseksualistę z rozbitym nosem. Co robię? a) Nic nie robię, nie interesuje mnie to, choć bardzo ciekawi mnie czy są oni parą. b) Pytam czy mogę jakoś pomóc, dzwonię na pogotowie, odwożę obu na oddział przyjęć. c) Zachowuje się agresywnie, rzucam się na nich, bije ich po głowach, kopię i wykrzykuje obraźliwie hasła. d) Inne - jakie? 3. Moje dziecko powiedziało Ci, że Transwestyta z Homoseksualistą zabrali cię na lody. Jak reagujesz? a) Pytasz dziecko, czy zjadło całego, czy nic nie wypluło, czy wszystko połknęło. b) Odwiedzasz Transwestytę i Homoseksualistę chcąc oddać im koszt loda. c) Odwiedzasz Transwestytę i Homoseksualistę prosząc aby i ciebie zabrali na lody. d) Inne - jakie? Bardzo proszę o szczere odpowiedzi.

Gość gość
1)d. jednego biore ja, drugiego moja stara 2)d. pytam, po czym maja takie wysokie libido 3)d. robie im karngo loda

Gość wdowa po stalinie
1.d) prosze aby nie niszczyli trawnika 2.d) pytam ktora godzina 3.d) to nie moje dziecko