Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cały czas na mne patrzy później unika...

Polecane posty

Gość dziwak 22
Ten chłopak jest sztrasznie przypomina mnie z młodych lat(około 2 lata temu),musi bardzo dużo czytać o osobowościach więc zauważył dużo więcej niż te twoje koleżanki prawdopodobnie przycztał chyba najlepiej opisującą ludzką osobowość teorie enneagramu-jest ona bardzo rozbudowana i daje ona ogół możliwości-właśnie po jej przyczytaniu otworzyłem się bardziej na ludzi lecz niewątpliwie ciężej jest odblokować na osobę na której ci zależy.

Gość owocowaaa545
Wow on jest w Tobie zakochany po uszy :D :D Ale Ci zazdroszcze mnie pewnie nigdy nic takiego sie nie przydarzy :(

Gość gość
'dziwak 22' naprawdę mnie zadziwiasz, masz bardzo naukowe podejście do tego wszystkiego. A ja postaram się robić tak jak mówiłeś wcześniej

Gość dziwak 22
naprawdę mnie zadziwiasz, masz bardzo naukowe podejście do tego wszystkiego. Dzięki myślę ,że dasz radę ,przede wszystkim głowa do góry i pozytywne myślenie daj***ardzo dużo.A tak z czystej ciekawości dalczego masz niską samoocenę.

Gość gość
Sama do końca nie wiem czemu. Może dlatego że chodzę do bardzo dobrego liceum i czasami nie potrafie sprostać wymaganiom tej szkoły i chyba też przez tę nieśmiałość, którą ludzie nie zawsze odbierają pozytywnie.

Gość dziwak 22
A powiedz mi czy nie jest tak,że chcesz zasłużyć na czyjąś uwagę(nie koniecznie na uwagę tego chłopaka)myślę tu głównie o rodzicach być może rosnącą presją z ich strony.

Gość gość
Psychol? Że ci się chce pisać te prowokacje :D

Gość gość
Nie raczej nie, szkołę wybirerałam sama więc w sumie wiedziałam co robię.