Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snilla15

Czy jest jakakolwiek możliwosc że jestem w ciaży?

Polecane posty

Cześć dziewczyny, mam problem, być może wykreowany w mojej wyobraźni, jednak muszę z kimś porozmawiać na ten temat. Ostatnią miesiączkę miałam 8-12.04. Cykl zwykle trwa 28dni. 15.04 kochaliśmy się z chłopakiem, co prawda zabezpieczyliśmy się i niby wszystko było ok, ale różnie to bywa. Od piątku zaobserwowałam u siebie dziwne dolegliwości - mdli mnie kilka razy dziennie, jednak nie wymiotuję, mam czasem zawroty głowy, czuję sie taka zmęczona, a ciało mam jakby napuchnięte... nigdy tak się nie czułam dlatego martwi mnie ten fakt. Dobrze wiem, że ewentualnie na jakiekolwiek objawy jest jeszcze za wcześnie. Sama nawet nie brałam ciązy pod uwagę. Powiedziałam mamie że ostatnio tak się czuję , a ona żartem zapytała czy napewno nie jestem w ciąży... dało mi to trochę do myślenia i nie ukrywam że zmartwiło... Prosze pomóżcie mi, jest jakakolwiek możliwość że jestem w ciąży?

Gość gość
takie objawy nie pojawiaja sie tak szybko :p ja mialam objawy takie jak opisujesz dopiero w 2mies ciazy :p wczesniej nic kompletnie nie czulam :p

Gość gość
Możliwość zawsze jest, ale to co wymieniłaś nie jest objawem subiektywnym początku ciąży. Częste oddawanie moczu, bolesne i tkliwe piersi, brak okresu owszem, ale nie mdłości (to parę tygodni później).

Gość Inka9897
witam , ja mam podobnie czuje się okropnie moja miesiączka 19.04.14 cykl 28 dni bolące podbrzusze ciągnące i puszcza takie skurcze .. bolące piersi po stronach pach i powiększone znacznie sutki tep. 36.8 a nawet 37 czuje sie jakbym była przeziębiona , od dzisiaj rano dostałam zawrotów głowy jak wstałm z łózka i tez jak siedzę w miejscu tak samo zakręci mi się w głowie .ale najbardziej niepokoi mnie ten brzuch nigdy tak nie bolał nawet przed miesiączka , wiem ze do nast miesiączki jeszcze jeszcze ale nigdy takiego czegoś nie miałam pytam czy któraś miła tak samo i był w ciąży ..?

Gość gość
Nie chce cię martwić ale ja tak miałam od 3 tyg. ciąży. Więc takie objawy mogą się pojawić wcześnie, to wszystko zależy od organizmu. Zrób badania krwi beta hcg i będziesz wszystko wiedziała :)

Gość gość
Do Inka 9897 Ja miałam takie objawy przy zagnieżdżaniu zarodka (dowiedziałam się od gina), tylko że mi dochodziło plamienie. Więc wydaje mi się że powinnaś odczekać parę dni i badania krwi zrobić :)