Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewellinnnaa30

Proszę o doradzenie

Polecane posty

Gość ewellinnnaa30

Sprawa wygląda następująco :) mam grupkę nowych kolegów-znajomych jeden z nich do mnie startował (podobał mi się) ale po bliższym poznaniu jego osoby stwierdziłam ,że tylko wizualnie jest ciekawy bo wnętrze mi nie pasuje i tak jakoś oboje daliśmy sobie spokój ...w między czasie inny kolega chciał mój nr. tel. żeby czasami gdzieś wyskoczyć ale mu nie dałam mamy kontakt jedynie na fejsie no i jest jeszcze jeden kolega wspólny który mi się nie podobał ale po paru imprezach- spotkaniach jakoś jego sposób bycia i zachowania polubiłam i go również ( on spotykał się z moją dobrą koleżanką ale już znajomość zakończyli) No i problem polega na tym że chętnie bym się z nim spotkała ale on nie ma fejsa żeby zagadać i nie mam jego nr. tel. przez to że kręciłam z tym jego kolegą. Koleżankę o jego nr. tel . prosić nie chce bo ona zaraz zacznie znowu za nim latać bo to taka zazdrośnica :P Mogłabym poprosić o tego kolegę któremu nr. tel nie dałam ale on znowu może powiedzieć temu z którym kręciłam i tak jakoś głupio .... a znowu i tak nie wiem czy nawet jakbym już miała jego nr. i się do niego odezwała czy on by mnie nie olał. I teraz już nie wiem czy coś działać czy czekać na "przeznaczenie" że być może spotkamy się gdzieś na mieście... Chodzi czasami do dyskoteki ale nie wiem czy jest sens chodzić specjalnie żeby się spotkać i wtedy się zakręcić i sprawdzić czy jest zainteresowany moją osobą... Wiem masło maślane ale tak sprawa wygląda... Mamy po 30 lat. Co wy na to ??

Gość ewellinnnaa30
zabrać nr tel. od jego kolegi czy nie robić nic ??

Gość gość
Czekaj na przeznaczenie i możesz mu trochę pomóc kręcąc się w miejscach gdzie on bywa, skoro nie chcesz prosić wspólnych znajomych o nr.

Gość ewellinnnaa30
dziś szłam z koleżanką ( on jej nie zna) jechał na rowerze tak chwile pogadaliśmy w locie...nawet się nie zatrzymał :(

Gość ewellinnnaa30
fajny jest ale jak sobie pomyśle że z ta moją koleżanką się bzykał to już sama nie wiem :(

Gość gość
czekaj bo jak cie oleje to będą mieli wszyscy polewkę :D

Gość gość
Ja bym nic nie robiła bo jakby chciał to sam chciałby twoj nr a zresztą jak sie nie zatrzymał zeby pogadać to nie jest zainteresowant tobą.