Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieudane spotknie w realu1

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj spotklam sie z facetem ktorego pznalam na necie.krotko pisalismy wiec wielkich wyobrazen nie mialam,ale liczylam ,ze tym razem sie uda a tu klapa ito ja sie chce wycofac z dalszej znajomosci. dlaczego ja mam takiego pecha???:-(

Gość gość
a co z nim nie tak?

Gość gość
a co mial zęby na czole?

Gość gość
Nie przyjechał porsche jak obiecał tylko polonezem?

Gość gość
molas sie z nim umowic w tesco

Gość gość
mial brzydkie zęby to pierwsze co nie pozala mi na kontynuowanie tej znajomosci

Gość gość
ale debilka... chlopak mial brzydkie zeby. a Ty jakie masz? Sama pewnie nic specjalnego a szuka księcia z bajki, ciekawe jak ty wyglądasz. Skoro taka jestes to może daj mu na dentystę, bo nie kazdego stac żeby zrobic sobie hollywodzki usmiech.

Gość gość
W W-11 teraz jest taki motyw - facet pisał na portalu randkowym, że jest bogatym deweloperem, a w realu okazało się, że sprzedawcą w sklepie AGD :P

Gość gość
jak skonczysz 40 lat i nawet pies z kulawą nogą sie za toba na ulicy nie obejrzy, to za takim bezzębnym 40latkiem bedziesz jęczeć, żeby sie w ogole z toba umowil :O ale nawet taki bedzie wolal 25 latke :D

Gość gość
wszyskie takie madre a ciekawe ktora chcialaby sie calowac z facetem ktory ma brzydkie krzywe mega zolte zeby

Gość gość
Na kolor zębow nie ma sie wplywu, pomijam palaczy, ale jak ktos nie pali, myje zęby, a mimo tego ma żółte to niestety taka ma kość. Krzywe? no sorry ale nie każdy ma bogatych rodzicow i zafunduja mu aparat za 7 tysięcy. Ocenianie kogos po zębach to glupota. Poza tym TY w kazdej chwili mozesz miec wypadek i stracisz zęby i co wtedy?

Gość gość
niby tak tylko jak się przełamać do pocałunku?

Gość gość
Całuj się z jego ptaszkiem

Gość gość
no jasne

Gość gość
:-(

Gość gość
ale cizia ludzie na wózkach , bez nóg ..znajdują miłość aleś pusta cizia!! pustostan intelektualny szukaj faceta w pogrzebowym , bo tam młodych z zębami zartudniją

Gość gość
ojej jakie wszystkie mądre , a jak co do czego to kazda mialaby wątpliwoosci albo po prostu brzydziłaby się być z takim facetem

Gość gość
jak miał na imie ? w większość facetow z neta ma okropne żeby, a wielu ma tez niski wzrost i brzydkie wlosy i twarze, niestety gdyby byli atrakcyjni nie musieliby szukac partnerki przez internet, na szczęście w realu poznałam przystojniaka o śnieżnobiałym uśmiechu czego i Tobie życzę autorko

Gość gość
akurat byl dosc wysoki w kazdym razie wyzszy ode mnie. i specjalnie brzydki tez nie byl. mam juz swoje lata i ciezko mi poznc kogos w realu

Gość gość
puscilam bzdziocha i uciekl

Gość gość
nie mówi się/pisze "na necie" tylko "w necie" Jak jest po polsku - " w sieci" czy "na sieci"?

Gość gość
facet chce sie koniecznie spotkac jeszcze raz.sama nie wiem co robic:-(

Gość Wgtr
tym razem spotkajcie się w biedronce :)

Gość gość
oj tam mi wcale nie jest do zartow

Gość Ogrod
Nie dba o zęby czyli nie dba o siebie,o higienę i ogólnie.Czyli jak zamierza zadbać o partnerkę i rodzine? Po drugie jeśli ktoś fizycznie odrzuca to nie widze sensu związku,bo z sseksem będzie kiepsko.Jedna strona będzie chciała a inna unikala.Jak rozumiem tutaj większość umowilaby się z facetem na sile i na sile chodzilanz nim do łóżka.?Ot i Polska.Wszystko jedno jakie portki ale żeby były.a po 40 stce,tfu,30 stce to juz desperacko łapać wszystko co nie ucieka bo idzie staropanienstwo.Ot wiejski ciemnogrod.

Gość gość
mam dylemat bo on wclae nie jest ogolnie zaniedbany, byl czysty i pachnący.dziur w tych zębach też nie mial tylko były krzywe i zolte niestety. Mam niestety ewidentnego pecha:-(

Gość gość
co bredzisz? no chyba lepiej ze dziewczyna juz teraz da spokoj chlopak troche pocierpi i zapomni niz by miala spotkac sie dalej a pozniej itak go rzucic

Gość gość
Też tak miałam. I po prostu grzecznie napisałam, że nic z tego nie będzie. ALe to nie tylko przez zęby. Niby fajnie się z nim rozmawiało ale jak to się mówi "nie zaiskrzyło". Nic nie czułam. Kiedyś miałam takiego chłopaka, że na samą myśl się cieszyłam a tym razem było inaczej. Tłumaczyłam sobie, że może coś się zmieni później, no ale po co kogoś oszukiwać i robić nadzieję. To gorsze niż kłamać.

Gość gość
a u mnie wlasnie przez zęby. mysle ,ze gyby nie one to spotkalabym sie jeszcze raz.u mnie rzadko iskrzy za pierwszym razem

Ojjjjjj ale dziunia z Ciebie:OAle faceci tez nie lepsi z ocenianiem kobiet......